Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Φουρέιρα – Μποτία: Θα στεγάσουν τον έρωτά τους σε πολυτελές σπίτι στη Βάρκιζα

Μπορεί η Ελένη Φουρέιρα να φοβάται τον γάμο, όπως δήλωσε πριν από δύο μήνες στην τηλεοπτική συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου, ωστόσο φαίνεται πως αποφάσισε ν’ αποκτήσει κοινή ακίνητη περιουσία με τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη «Real Life», η σταρ της ποπ σκηνής και ο διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστής προχώρησαν πριν από λίγες ημέρες στην αγορά ενός σπιτιού στη Βάρκιζα, το οποίο θα στεγάσει τον έρωτά τους.

Κατά τις πληροφορίες του ίδιου δημοσιεύματος, την περασμένη Τρίτη ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την απόκτηση της κατοικίας, στις οποίες παρούσα ήταν η εκπρόσωπος του ζευγαριού, αφού ο Αλμπέρτο Μποτία δεν μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα, λόγω των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με την ομάδα Αλ Ουάχντα της Σαουδικής Αραβίας. Πρόκειται για μια πολυτελή κατασκευή με μοντέρνα αρχιτεκτονική, η οποία διαθέτει αρκετούς χώρους για να καλύψει τις ανάγκες του ζευγαριού.

Εκτός από τα υπνοδωμάτια, υπάρχει χώρος για τη δημιουργία γκαρνταρόμπας που θα φιλοξενεί τη συλλογή ρούχων και υποδημάτων της performer, τα περισσότερα από τα οποία φέρουν την υπογραφή μεγάλων οίκων μόδας, αλλά και δωμάτιο όπου η Ελένη Φουρέιρα θα μπορεί να μελετά τα τραγούδια και να κάνει πρόβα στα χορευτικά της. Εχει γίνει επίσης ειδική μελέτη του χώρου που θα χρησιμοποιηθεί ως γυμναστήριο από τον αμυντικό ποδοσφαιριστή.

Για τους περισσότερους, αυτή η κίνηση σημαίνει ότι το ζευγάρι έχει πρόθεση να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Αλλωστε, η Ελένη δήλωσε στη συνέντευξή της στο «Ενώπιος ενωπίω» πως ιδανικά θα ήθελε να είχε ήδη δύο παιδιά.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα