Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Καρφιά από την Κεφαλά για τον Σάκη που «ξέχασε» το ειδύλλιό τους (video)

«Πρεμιέρα» στις δημόσιες δηλώσεις της μετά την αποχώρησή της από το «Survivor» έκανε η Χριστίνα Κεφαλά, με την πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης να μιλά στην εκπομπή «Love it» της Μαλέσκου για παιχνίδια στρατηγικής από ορισμένους παίκτες, ενώ έριξε και τα καρφιά της στον Σάκη Κατσούλη, με τον οποίον είχε γραφτεί ότι είχαν και ειδύλλιο προτού πετάξουν για τον Αγιο Δομίνικο!

«Είμαι καλά, αλλά είμαι και λίγο στενοχωρημένη. Μετά την ένωση είδα παιδιά να απομακρύνονται από εμένα γιατί ήρθα πιο κοντά με τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριάνθη. Με την Ελευθερία είχα έρθει επίσης πιο κοντά» ανέφερε και συνέχισε: «Ο Τζέιμς δεν θα πήγαινε ποτέ να τους πει “ψηφίστε τη Χριστίνα”, θα έλεγε “θα ψηφίσω τη Χριστίνα γιατί δεν φέρνει νίκες και θέλω το καλό της ομάδας”, θα το πήγαινε πιο διπλωματικά, τον έχω μάθει» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ για τον περιβόητο τραυματισμό της είπε:

«Δεν έριξα ευθύνες στον Νίκο για το ατύχημα, αλλά δεν μου άρεσε όταν γύρισα από το νοσοκομείο και δεν με ρώτησαν πώς είμαι! Επίσης, ο Νίκος δεν ήρθε να μου πει μια συγγνώμη…» Οσο για τον Σάκη Κατσούλη, η Κεφαλά πέταξε κάτι σπόντες… να! Μην ξεχνάτε πως για τον πρώην της Ρουμελιώτη είχε ακουστεί πως η Κεφαλά είχε μαζί του (προ ριάλιτι) ένα σύντομο ειδύλλιο, αλλά ο ίδιος δεν το παραδέχτηκε ποτέ!

«Είναι χειριστικός»

«Ο Σάκης δεν είναι και το πιο ήρεμο παιδί, αλλά για να μη λέει ότι είχε κάτι μαζί μου, δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να τον εμπιστευθώ» είπε και συνέχισε: «Είναι και λίγο τού φαίνεσθαι, οπότε μπορεί και να το έκανε για να φανεί. Είναι χειριστικός, έχει σκοπό να φτάσει στον τελικό, τα σκέφτεται πάρα πολύ τα πράγματα για να φτάσει εκεί που θέλει, και σίγουρα θα εκμεταλλευτεί πολλά πράγματα για να το πετύχει αυτό».

Οσον αφορά τον Αλέξη Παππά, η Χριστίνα Κεφαλά τον χαρακτήρισε ως έναν πολύ χειριστικό άνθρωπο με εμμονή προς το πρόσωπο του Τζέιμς, ενώ για την περίφημη ατάκα για το στήθος της εξήγησε πως ήταν κάτι που είπε για πλάκα και όχι για να προσβάλει κάποια συμπαίκτριά της.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα