Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ζώδια: Μάτια και στην πλάτη, γιατί υπάρχει έντονο παρασκήνιο σε εργασία

Η σημερινή ημέρα δεν είναι πολύ εύκολη γι'αυτό θα πρέπει να είστε προσεχτικοί σε ότι λέτε και κάνετε.

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Το αντίο της Σάντρας Βουτσά στον γιο του Δημήτρη Κολλάτου

Η Σάντρα Βουτσά αποχαιρέτησε τον Άλκη Κολλάτο.

Ο γιος του Δημήτρη Κολλάτου που ήταν ένα παιδί που είχε διαγνωσθεί με αυτισμό και πάλεψε για τη ζωή του όλα αυτά τα χρόνια. Έφυγε από τη ζωή μετά από ημέρες νοσηλείας.

Η Σάντρα Βουτσά πόσταρε στο instagram φωτογραφία τον Άλκη μικρό να ποζάρει στην αγκαλιά του πατέρα της και έγραψε:

«Χθες έφυγε από την ζωή ο μοναδικός Άλκης, γιος του σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτου κ αδελφός του πολύ, πολύ, πολύ αγαπημένου μου Αλεξάνδρου Κολλατου, Δημήτρη κ Αλέξανδρε καλή δύναμη σε αυτή την μεγάλη δοκιμασία κ μακάρι όλη αυτή η τεράστια αγάπη με την οποία περιβάλλατε τον Άλκη, να είναι μανδύας στις ζωές σας για πάντα…Καλο Παράδεισο Άλκη, γιατί σίγουρα εκεί θα πας….(η ανάρτηση του Δημ.Κολλατου, για τον Κώστα Βουτσά, ανέβηκε στην σελίδα του στο fb,στις 2/4,παγκόσμια ημέρα αυτισμού)».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».