Κηδεία πρίγκιπα Φίλιππου: Το φέρετρο με τη γαλανόλευκη και η συμφιλίωση των Ουίλιαμ – Χάρι (φωτο – video)

Τον πρίγκιπα Φίλιππο αποχαιρέτησε η Βρετανία.

Η κηδεία έγινε στο παρεκκλήσι του Πύργου του Ουίνδσορ με τη βασίλισσα Ελισάβετ να αποχαιρετά τον σύντροφο της ζωής της.


Το φέρετρο ήταν σκεπασμένο με την προσωπική σημαία του δούκα του Εδιμβούργου, αποτελούμενη από την ελληνική σημαία, τις μαύρες και άσπρες ρίγες της οικογένειας Μάουντμπάτεν, το κάστρο του Εδιμβούργου και τον θυρεό του Οίκου της Δανίας.

Μαζί και το ναυτικό του πηλήκιο και το σπαθί του.

Τοποθετήθηκε στην πράσινη στρατιωτική Land Rover και συνοδεύθηκε από το κάστρο του Γουίνδσορ μέχρι το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου από την πομπή μελών της οικογένειάς του με επικεφαλής τον πρίγκιπα Κάρολο και την πριγκίπισσα Άννα.

Η βασίλισσα Ελισάβετ ακολούθησε το φέρετρο με την βασιλική Bentley. Ακολουθούσαν τα εγγόνια του ενώ ο Χάρι διατηρούσε απόσταση από τον αδελφό του, Ουίλιαμ.

Ο πρίγκιπας Κάρολος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση στο τελευταίο αντίο του πατέρα του. Οι άντρες φορούσαν πολιτικά ρούχα με τα παράσιμά τους και οι γυναίκες πρωινά φορέματα. Μετά το τέλος της κηδείας Ουίλιαμ και Χάρι μίλησαν αφήνοντας πίσω τα όσα έγιναν. Αναφορικά με τη σημερινή σκηνή που κατέγραψαν οι κάμερες, η ειδική στη γλώσσα του σώματος Τζούντι Τζέιμς είπε στην Daily Mail: «Η στιγμή της επικοινωνίας ανάμεσα στον Γουίλιαμ και τον Χάρι σημειώθηκε μετά την ολοκλήρωση της τελετής, καθώς έφευγαν από το παρεκκλήσι. Σε μια καλά συντονισμένη αλλά σχετικά φυσική κίνηση, ο Χάρι πλησίασε τον Γουίλιαμ και την Κέιτ για να περπατήσει μαζί τους. Βάδιζε ανάμεσά τους και μιλούσε και με τους δύο. Μετά από λίγες στιγμής της συζήτησης που έδειχνε φυσική και αυθόρμητη, η Κέιτ έμεινε πίσω, αφήνοντας τα δυο αδέλφια να προχωρήσουν μπροστά μόνα. Έμοιαζε με μια αυθεντική στιγμή ενότητας και όχι με κάτι που έκαναν για χάρη της κάμερας».


(Πληροφορίες και φωτογραφίες από dailymail)

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο