Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Η «Μουρμούρα» σπάει τα ρεκόρ»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης επιβεβαίωσε (επιτέλους!) τις φήμες: Το σίριαλ του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα συνεχιστεί για 9η σεζόν, κρατώντας έτσι το ρεκόρ του ως η μακροβιότερη κωμική παραγωγή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Μιλώντας στο ένθετο περιοδικό «Enjoy» της «κυριακάτικης δημοκρατίας», ο ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη, «προφητεύοντας» παράλληλα ότι το αγαπημένο σίριαλ με τα τέσσερα ζευγάρια της διπλανής πόρτας μπορεί κάλλιστα να «πάει» και 10η σεζόν με τη δυναμική που έχει στο τηλεοπτικό κοινό.

«Δεν θα το πιστέψετε: Κι όμως, ναι, θα συνεχίσουμε! Οκτώ χρόνια “Μουρμούρα” και θα πάμε και για 9η σεζόν. Ετσι, για να έχετε στο σπίτι σας… μουρμούρα» δήλωσε γελώντας ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου και συνέχισε: «Ξέρετε τι είναι να έχουν προβληθεί 570 επεισόδια “Μουρμούρας” στην τηλεόραση και η σειρά να μην έχει δείξει σημάδια κόπωσης, να μην έχει κάνει… κοιλιά; Δηλαδή, θα φτάσουμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν στα 700 επεισόδια. Ο κόσμος στον δρόμο, όταν με βλέπει, ακόμη και με τη μάσκα, με αναγνωρίζει και μου λέει “Σας ευχαριστούμε, μας κάνατε και γελάμε μέσα στην καραντίνα”. Να προσφέρεις ευφορία μέσα στον εγκλεισμό είναι ωραίο συναίσθημα. “Μη σταματήσετε να… μουρμουράτε” μου είπε μια κυρία και γέλασα με την καρδιά μου. Συνήθως λέμε “Ουφ, σε βαρέθηκα με τη μουρμούρα σου!”. Αυτή είναι η μοναδική… μουρμούρα που ο κόσμος τη θέλει».

Οπως πρόσθεσε ο τηλεοπτικός Ηλίας της επιτυχημένης σειράς του Alpha, η «Μουρμούρα» έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό. «Εχει βρεθεί απέναντι σε realities, σε άλλες σειρές μυθοπλασίας, σε talent shows. Αυτή η σειρά έχει… ψωμί. Μπορεί να εξελιχθεί όπως και η ζωή. Πιστεύω ότι θα πάμε και για 10η σεζόν – να μου το θυμηθείτε» τόνισε ο ηθοποιός.

klelia renesi bladimiros kyriakidis
Με την Κλέλια Ρένεση σε σκηνή από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

«Μου φαίνεται αδιανόητο να μην υπάρχει κανένας σχεδιασμός για τον πολιτισμό»!

Μπορεί να βρισκόμαστε στα τέλη Απριλίου, ωστόσο οι αποφάσεις της Πολιτείας για τη λειτουργία των θερινών θεατρικών χώρων εκκρεμούν ακόμη, δημιουργώντας άγχος στους καλλιτέχνες. Μιλώντας στο «Enjoy» για το γεγονός αυτό, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του.

«Δεν ξέρω γιατί η κυβέρνηση ανακοινώνει μέτρα για όλους τους κλάδους και αφήνει έξω τον πολιτισμό. Καλοκαίρι και θέατρο στην Ελλάδα είναι ένα!» άρχισε τη… μουρμούρα του (και δικαιολογημένα!) ο πρωταγωνιστής.

«Εγώ και οι συνάδελφοί μου πήραμε την απόφαση να ξεκινήσουμε μια καλοκαιρινή περιοδεία με ένα έργο που έχει πολλή αγωνία και δράση, την “Παγίδα” του Ρομπέρ Τομά, ένα θεσπέσιο αστυνομικό έργο με σασπένς. Για να το οργανώσουμε όλο αυτό με δήμους ανά την Ελλάδα χρειάζεται να ξέρουμε ημερομηνίες για να κάνουμε τον προγραμματισμό μας, να κλείσουμε θεατρικούς ανοιχτούς χώρους, να βγάλουμε εισιτήρια για τη μεταφορά μας, να κλείσουμε ξενοδοχεία.

Μη γνωρίζοντας τίποτα επίσημο μέχρι σήμερα από το υπουργείο Πολιτισμού, αποφασίσαμε με τον θίασο να ξεκινήσουμε την περιοδεία μας στις 9 Ιουλίου. Πήραμε το ρίσκο. Λέμε “δεν γίνεται – στο ζενίθ του καλοκαιριού θα μας αφήσουν”. Μου φαίνεται αδιανόητο να μιλάνε για το πότε θα ξεκινήσουν ο τουρισμός, το λιανεμπόριο, τα κέντρα αισθητικής, η εστίαση, και για τον πολιτισμό κανένας σχεδιασμός, για το Θέατρο της Επιδαύρου, το Ηρώδειο καμία ανακοίνωση, να μην ξέρει ουδείς στο ΥΠΠΟ τι θα γίνει σε ανοιχτά θέατρα το καλοκαίρι» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...