Μάριος Αθανασίου: Βόλτα στην Πλάκα με τη γυναίκα του (φωτο)

Ο Μάριος Αθανασίου βγήκε βόλτα στην Πλάκα με τη γυναίκα του, Μάρθα Αλεξοπούλου. Ο ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο κόρες με την όμορφη Μάρθα και έχει και έναν γιο στην εφηβεία τον Αλέξανδρο από τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού.

«Είμαστε μία οικογένεια με τρία παιδιά. Τα κορίτσια είναι τώρα 3 και 6 και ο μεγάλος 15. Με τον μεγάλο κάνουμε κουβέντα τραπεζιού. Ζούμε διαφορετικές φάσεις με τις ηλικίες των παιδιών. Αυτό είναι λίγο περίεργο αλλά ταυτόχρονα καλύπτει και κενά που δεν θα μπορούσα να καλύψω εγώ ή η γυναίκα μου γιατί βρίσκονται και μεταξύ τους. Παίρνουν στοιχεία ο ένας από τον άλλον και δημιουργούν. Ο μεγάλος βοηθάει στην 3χρονη. Δεν κάνει δουλειές που θα έκανα εγώ ή η γυναίκα μου αλλά μοιράζονται πράγματα και κερδίζουν εμπειρίες. Τα παιδιά μου έχουν ένα δικό τους κώδικα επικοινωνίας. Νομίζω ότι ο μεγάλος έχει αδυναμία στη μικρή.

Υπάρχουν στιγμές που γίνεται χαμός αλλά είναι ωραίο που είμαστε μαζί. Η δεύτερη καραντίνα είναι πιο δύσκολη από την πρώτη, οι άνθρωποι είναι πιο πιεσμένοι. Για τη γυναίκα μου είναι πιο δύσκολη αυτή η καραντίνα, γιατί εγώ δεν είμαι μέσα, όπως στην πρώτη.

Τα κορίτσια τσακώνονται στο δευτερόλεπτο. Δεν τα προλαβαίνω! Εκεί που όλα είναι καλά. Στα κορίτσια υπάρχει η ζήλια, ένας μικρός ανταγωνισμός διεκδίκησης. Διεκδικούν αγάπη. Συνήθως έχουν αδυναμία στο πρόσωπο που λείπει περισσότερο από το σπίτι», είχε δηλώσει τον περασμένο Δεκέμβριο καλεσμένος στο «Πρωινό».

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ζευγάρι σε βόλτα του στην Πλάκα.

Πηγή φωτο: Nassosblog.gr

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο