Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Στεφανία Γουλιώτη: «Υπήρξα μούσα του Λιγνάδη και γοητεύτηκα από το όραμά του για το θέατρο» (video)

Η Στεφανία Γουλιώτη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Με όλο το σεβασμό στους ανθρώπους που κατάφεραν να επικοινωνήσουν τα σκοτάδια που έζησαν, είναι κάτι που θα ήθελα να είχε συμβεί νωρίτερα. Έπρεπε να έχουμε κινητοποιηθεί νωρίτερα. Υπήρξε μεγάλη καταπίεση και καλώς βγήκε προς τα έξω και έγινε αυτό που έγινε», είπε αναφερόμενη στο ελληνικό #metoo.

Όσο για τον Δημήτρη Λιγνάδη απάντησε: «Έχω συνεργαστεί με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Οι άνθρωποι δεν είμαστε ένα πράγμα. Για το καλλιτεχνικό του όραμα, υπήρξε μια περίοδος που υπήρξα η μούσα του. Και γοητεύτηκα από το όραμά του για το θέατρο. Νομίζεις ότι ξέρεις τον άλλο και δεν τον ξέρεις. Ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε ένα κομμάτι που δεν το γνωρίζαμε. Γνωρίζαμε για τη σεξουαλική του ταυτότητα, που δεν μας αφορά. Αλλά όσα έγιναν γνωστά δεν τα γνωρίζαμε. Δεν ξέρουμε τα σκοτάδια του καθενός.

Περιμένω να αποφανθεί η δικαιοσύνη, και είναι και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή. Αυτή τη στιγμή για τον Δημήτρη Λιγνάδη έχει βγει προς τα έξω ένα εγκληματικό του κομμάτι. Ποτέ δε συνδέθηκα με αυτό το κομμάτι του. Ήμουν σε εκπομπή και μίλησα για κακοποιητική συμπεριφορά γιατρού.

Ήμουν μόνη μου μέσα στο ιατρείο του και δεν βγήκα να μιλήσω σε κανέναν και θεώρησα ότι κάνω λάθος. Μετά την εμφάνισή μου αυτή, μου έστειλαν μηνύματα πολλές γυναίκες για κακοποιητικές συμπεριφορές γιατρών. Είναι η ώρα που πρέπει να ξέρουν όλοι οι άνθρωποι ότι μπορούν να μιλήσουν».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα