Η τραγουδίστρια φόρεσε τα «καλά» της και πόζαρε όλο νάζι

Η γνωστή τραγουδίστρια πιο εντυπωσιακή από ποτέ πόζαρε με ένα εφαρμοστό, μίνι φόρεμα.

Οι καμπύλες της μαγνητίζουν τα βλέμματα και αναστατώνουν τον ανδρικό πληθυσμό και εκείνη κάνει ότι μπορεί για να τις τονίζει. Ο λόγος για τη σέξι και όποιος αντέξει Beyonce. Η τραγουδίστρια πέρα από εντυπωσιακή και πετυχημένη είναι και πολύ ευαίσθητη και έχει κάνει πολλές φιλανθρωπίες.

Μετά τον μεγάλο τυφώνα Katrina που έγινε το 2005, ίδρυσε το Ίδρυμα Survivor, το οποίο προσέφερε στα θύματα του τυφώνα, στέγη & τροφή μέχρι να χτιστούν ξανά κάποια σπίτια. Αρχικά, η τραγουδίστρια είχε συμβάλει στο Ίδρυμα με 2.500.000 δολάρια ενώ έπειτα έδωσε περισσότερα. Το ίδρυμα Survivor έχει αναγνωριστεί από πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις, καθώς παρείχε ξανά στέγη στα θύματα του τυφώνα Like, το 2008.

Το 2007 με δωρεά μαμούθ 7.000.000+  ιδρύει το ίδρυμα Knowles-Temenos-Place-Appartments για 43 αστέγους στην πόλη της στο Houston. Τους παρέχει τροφή, εκπαίδευση, ακόμη και εξετάσεις για τον Ιό του HIV. Στόχος του ιδρύματος είναι να σταματήσουν να υπάρχουν στο Houston χρόνια άστεγοι.

Το 2009 καθώς προετοιμαζόταν για τον ρόλο της στην ταινία «Cadillac Records», ενσαρκώνοντας την τραγουδίστρια Etta James, δώρησε ολόκληρο το μισθό της (4.000.000+) στο Phoenix House το οποίο είναι κέντρο αποκατάστασης για την τοξικομανία, εγκαινιάζοντας επιπλέον μια συγγενική σχολή κοσμετολογίας που πρόσφερε στους κατοίκους του Phoenix House για 7 μήνες εκπαιδευτικό πρόγραμμα για εκμάθηση της δουλειάς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ