Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Πρώτη κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρου – Ελληνίδου

Πρώτη κοινή κοσμική εμφάνιση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Θετική στον κορονοϊό η Μαρίνα Πατούλη – Το ποστ όλο νόημα

Δεν της έφτανε το δράμα που ζει με τον χωρισμό βρέθηκε και θετική στον κορονοϊό η Μαρίνα Πατούλη. Το ανακοίνωσε στο facebook αλλά όχι με ένα απλό ποστ καθώς ήθελε να ενημερώσει το κοινό της το δύσκολο Πάσχα που πέρασε ως χωρισμένη.

Αναλυτικά έγραψε: «Πριν από λίγη ώρα και μετά από εξέτασή μου από κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής που διενεργεί ελέγχους για τον Covid19, ενημερώθηκα πως είμαι… «περίπου θετική» στον κορονοϊό, στο rapid test. Λίγο αργότερα, μου έγινε επίσης η σύσταση να μην μιλήσω σε κανέναν (!), να σιωπήσω (!), να το περάσω μόνη μου (!). Με έχουν συνηθίσει άλλωστε να σιωπώ και να περνάω μόνη μου κάθε τι. Κακό ή καλό όπως τις Άγιες ημέρες του Πάσχα… Δεν μίλησα για αυτές. Δεν σας αφορά άλλωστε ο πόνος της προσωπικής μου μοναξιάς.

Δεν θέλησα να βαρύνω τη χαρά σας, ούτε να βάλω σκιάστρα στην ευτυχία σας. Τώρα όμως θα μιλήσω, γιατί για εμένα, τα λόγια έχουν βαρύτητα, αξία και σημασία όταν προλαμβάνουν το κακό που μπορεί να βρει κάποιον άλλον. Συγγενή, φίλο, γνωστό, ή άγνωστο. Είμαι θετική λοιπόν στον ιό και αρνητική σε κάθε είδους παιχνίδια που αφορούν σε πολιτικές εικόνες και όχι σε μικρά παιδιά. Γι’ αυτό και χρέος μου, πάνω από όλα ηθικό, είναι να ενημερώσω όλον τον κόσμο με τον οποίο ήρθα τις τελευταίες ημέρες σε επαφή. Προτεραιότητα μου αυτή τη στιγμή είναι η απομάκρυνση από το σπίτι τόσο του παιδιού μου όσο και της γυναίκας που μας φροντίζει.

Έχω καλέσει τον ΕΟΔΥ ώστε να αναλάβει με αξιοπιστία την περαιτέρω διερεύνηση της προσωπικής μου κατάστασης, λόγω του ότι ανήκω σε ευπαθή ομάδα. Αν φοβάμαι; «Ναι». Αν ανησυχώ και για εσάς; Χίλιες φορές “Ναι”. Σας ενημερώνω με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με υπέρτατο συναίσθημα αγάπης. Καμία εικόνα δεν είναι πάνω από την υγεία του κοινωνικού συνόλου και κανένα πρόσωπο, όσο ψηλά κι αν βρίσκεται, δεν έχει δικαίωμα να την υποβιβάσει, έστω και στο ελάχιστο. Εύχομαι, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να μην έχω μεταδώσει σε κανέναν τον ιό. Και να επιστρέψω στη σιωπή μου γνωρίζοντας πως είστε όλοι καλά…».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...






Μποζουκια Αθηνα