Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Πρώην πολιτευτής της ΝΔ ποζάρει σέξι και ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη

Αυτή η γυναίκα βρίσκει πάντα τρόπο να τραβάει πάνω της τα βλέμματα καθώς πέρα από δυναμική είναι και ιδιαίτερα εντυπωσιακή και σέξι.

Η πρώην πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, Έλλη Παπαγγελή πόζαρε με σέξι εμφάνιση και στη συνέχεια δημοσίευσε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. «Στα 15 μου χρόνια απέρριψα τον κομμουνισμό γιατί διάβασα το “Κεφάλαιο” του Καρλ Μαρξ και είδα ότι ο άνθρωπος λέει βλακείες. Τότε είπα ότι κομμουνίστρια δεν θα γίνω ποτέ. Διαβάζω τα πάντα, από τα άπαντα του οικονομολόγου Μ. Κρίσμαν μέχρι το “Φωτιά και Τσεκούρι” του Ευ. Αβέρωφ», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της ενώ μία ατάκα που είχε προκαλέσει συζητήσεις ήταν πως έχει κάνει σεξ με 8 άντρες στη ζωή της.

«Ήταν δήλωση που έκανα εντελώς αυθόρμητα και με ειλικρίνεια, μιλώντας για σχέσεις. Δε νομίζω ότι είναι ούτε μεγάλος ούτε μικρός αριθμός. Απορώ γιατί σοκαρίστηκαν κάποιοι. Βέβαια, αυτή τη δήλωση την έκανα ενάμιση χρόνο πριν, άρα τώρα είναι λογικό να έχει αυξηθεί ο αριθμός κατά ένα- δύο άτομα. Γενικά είμαι πολύ επιλεκτική  και προτιμώ την ποιότητα από την ποσότητα», είχε εξηγήσει σε άλλη συνέντευξή της.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...






Μποζουκια Αθηνα