Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Στις 28 Απριλίου η πρεμιέρα του ριάλιτι «TV Queen» στο Open

Ολοταχώς ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» στις 28 Απριλίου...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» επισήμως τους δεσμούς με τη Βρετανία

Να δίνει ο πατέρας σου μάχη με τον καρκίνο...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον...

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Η Χριστίνα Θεωνά μιλά για τις συνεργασίες με τον Θέμη Αδαμαντίδη και τον Πάρη του «Μαγκάβα Τουτ»

Διπλό «χτύπημα»

Η Χριστίνα Θεωνά, που τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να «χτίσει» σταθερά και μεθοδικά μία σημαντική καλλιτεχνική πορεία, επιστρέφει δισκογραφικά με διπλό «χτύπημα», που θα συζητηθεί. Η χαρά της είναι απερίγραπτη, αφού δεν είναι λίγο να σου λέει «ναι» ο Θέμης Αδαμαντίδης σε ένα ντουέτο.

received 1855241257971258

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα έγιναν και τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Απομακρυνθήκαμε», σε μουσική του Χρήστου Αναστασίου και του Γιάννη Μαγγελάκη και στίχους του Χρήστου Αναστασίου.

Πρόκειται για μία δυναμική μπαλάντα, με τον Θέμη Αδαμαντίδη να ενώνει τη φωνή του με την πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια, και το αποτέλεσμα, σύμφωνα με όσους το έχουν ακούσει, είναι εκρηκτικό. Και σαν να μην έφτανε μία τόσο σπουδαία συνεργασία με τον Θέμη Αδαμαντίδη, η Χριστίνα Θεωνά έχει ακόμη έναν μεγάλο άσο στο μανίκι της.

Ένα ανεβαστικό ντουέτο, με τίτλο «Τι χωρισμός τι θάνατος», σε μουσική και στίχους του Χρήστου Αναστασίου, που θα κάνει το μεγάλο «μπαμ», αφού το ερμηνεύει με τον Πάρη, που πριν από χρόνια έκανε το ντεμπούτο του με το «Μαγκάβα Τουτ» με την Άννα Βίσση. Ο Πάρης, έπειτα από χρόνια απουσίας από τα μουσικά δρώμενα, επιστρέφει δριμύτερος, πιστεύοντας στο ταλέντο της Χριστίνας Θεωνά. H ίδια μίλησε στην «Espresso» για όλα αυτά που συμβαίνουν στην καλλιτεχνική της ζωή.

Είσαι σε μια πολύ δημιουργική φάση της ζωής σου! Πώς νιώθεις γι’ αυτό;

Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου… Συμβαίνουν υπέροχα πράγματα, έρχονται υπέροχα τραγούδια. Νιώθω ευλογημένη για όσα ζω.

Ποια ήταν τα συναισθήματά σου όταν άκουσες πως ο Θέμης Αδαμαντίδης είπε το «ναι» σε ένα ντουέτο;

Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο μεγάλη είναι η χαρά μου που έκανα αυτό το ντουέτο με τον «μεγάλο» Θέμη Αδαμαντίδη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου την ημέρα που πήγα να το ηχογραφήσω μαζί του. Πόσο δυνατά χτυπούσε η καρδιά μου, αλλά και πώς μου είχαν κοπεί τα πόδια. Όταν όμως ολοκληρώσαμε το τραγούδι, ο Θέμης Αδαμαντίδης ήρθε και με πήρε μία τόσο σφιχτή και αληθινή αγκαλιά, λέγοντάς μου μπράβο. Αυτή τη στιγμή δεν θα την ξεχάσω όσο ζω. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν καλλιτέχνη, από το να κάνει ένα ντουέτο με τον Θέμη Αδαμαντίδη. Και ακόμα σημαντικότερο ότι ήταν δική του επιλογή να πούμε το συγκεκριμένο τραγούδι, το «Απομακρυνθήκαμε», όπως επιλογή του ήταν να βρίσκομαι στο πλευρό του, μαζί με τη μεγάλη κυρία του πενταγράμμου Πίτσα Παπαδοπούλου, για το live streaming που έγινε πριν από λίγο καιρό.

Και στο καπάκι και δεύτερο ντουέτο με τον Πάρη, τον οποίον γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχία «Μαγκάβα Τουτ» με την Άννα Βίσση!

Με τον Πάρη γνωριστήκαμε πριν από λίγο καιρό σ’ ένα φιλικό σπίτι και δέσαμε κατευθείαν. Ήταν απίστευτη η χημεία που είχαμε. Ένα θα σας πω μόνο, ότι για ώρες μιλούσαμε χωρίς καν να κοιτάξουμε τα κινητά μας, λες και ήμασταν χρόνια φίλοι. Τον άκουγα με μεγάλη προσοχή, καθώς μου διηγήθηκε, με λεπτομέρειες, την επιτυχία που βίωσε στο πλευρό της Άννας Βίσση. Ο Πάρης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και ένας μεγάλος καλλιτέχνης. Από τους ελάχιστους που κατάφεραν να αγγίξουν την ψυχή μου.

Πώς τον κατάφερες να επιστρέψει έπειτα από τόσα χρόνια στα μουσικά δρώμενα;

Η ιδέα του υπέροχου αυτού ξεσηκωτικού ντουέτου, που θα ακούσετε σύντομα, ήταν του Χρήστου Αναστασίου, ο οποίος υπογράφει τους στίχους και τη μουσική. Εκείνος έκανε το «πάντρεμα». Καλλιτέχνες όπως ο Πάρης δεν πρέπει να λείπουν από τον χώρο και είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφει δίπλα μου. Γιατί ξέρω πως είχε και άλλες προτάσεις από πολύ γνωστές τραγουδίστριες. Ίσως εγώ του έκανα το κλικ… Όπως και να έχει, τον ευχαριστώ πάρα πολύ για την εμπιστοσύνη.

Πού νιώθεις την ανάγκη να πεις δημόσια ένα ευχαριστώ;

Μόνο στον Θεό λέω τα όνειρά μου και τους στόχους μου, γιατί Εκείνος μού τα πραγματοποιεί με έναν μαγικό τρόπο. Στον Θεό οφείλω πολλά ευχαριστώ.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...