Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Ο Γρηγόρης Πετράκος αποκάλυψε ότι πάντα του άρεσαν γυναίκες που είχαν ήδη παιδιά (video)

Τόσο η πρώην σύντροφός του όσο και η νυν ήταν ήδη μητέρες όταν εκείνος μπήκε στη ζωή τους. Οπως αποκάλυψε, μάλιστα, ο Γρηγόρης Πετράκος, αυτό είναι ένα στοιχείο που τον τραβούσε πάντοτε στις γυναίκες.

Ο τραγουδοποιός, που έγινε γνωστός μέσα από το πρώτο «Fame Story» του ΑΝΤ1, πριν από 20 χρόνια, παραχώρησε μια διαφορετική συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά-δες» και μίλησε για τη Θεοφανία Παπαθωμά, με την οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες, τις «βασίλισσές του», όπως τις αποκαλεί, αλλά και για τη σχέση που έχει με τον γιο της συντρόφου του από τον προηγούμενο γάμο της.

«Τα τελευταία χρόνια, που η Θεοφανία έχει ξαναμπεί δυναμικά στη δουλειά, είναι ευχής έργον το ότι εγώ είμαι μαζί τους σχεδόν όλη μέρα, γιατί δεν θέλουμε να τα αφήνουμε πουθενά. Οταν δεν είμαι μαζί τους νιώθω ότι είμαι στο λάθος μέρος» είπε αρχικά ο Γρηγόρης για τις κόρες τους, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον γιο της Παπαθωμά με τον Πασχάλη Τσαρούχα.

«Μπόνους»

«Δεν αισθάνθηκα καθόλου άγχος με το παιδί της Θεοφανίας από τον πρώτο της γάμο, μου φάνηκε σαν… μπόνους, έχω ένα έξτρα παιδί, μου άρεσαν πάντα οι γυναίκες που είχαν ήδη παιδιά. Είχα και μια μεγάλη σχέση πριν με την Τάμτα, που είχε ήδη ένα παιδί 6-7 ετών και για έξι χρόνια μεγαλώναμε μαζί την κόρη της. Μου φαινόταν καταπληκτικό. Οταν γνώρισα τον γιο της Θεοφανίας τον αγάπησα αμέσως, έπρεπε κι εκείνος όμως να με αγαπήσει. Δεν ξέρω αν με αγάπησε εύκολα, αλλά το ελπίζω. Είναι 14 χρόνων πλέον και τώρα κάνουμε άλλου είδους συζητήσεις» πρόσθεσε ο Γρηγόρης Πετράκος.

https://streamable.com/twt8mo

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα