Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Ο Πάρις Καραβασίλης αποκαλύπτει τη συγκινητική ιστορία πίσω από το νέο κομμάτι του «Μείνε (μια βραδιά)», που έγραψε το 2016

Το όνειρο που «ζωντάνεψε» το ξεχασμένο τραγούδι!

Τη συγκλονιστική ιστορία που κρύβεται πίσω από το νέο τραγούδι του, με τίτλο «Μείνε (μια βραδιά)», αποκαλύπτει στην «Espresso» o Πάρις Καραβασίλης.

  • Από τον
    ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχασε τον πατέρα του από Covid-19 τον περασμένο Δεκέμβριο και τον είδε στον ύπνο του λίγο καιρό αργότερα. Το όνειρο αυτό έγινε η αφορμή για την επικείμενη κυκλοφορία του από τη Sway Records, την οποία θα του αφιερώσει.

«Το κομμάτι “Μείνε (μια βραδιά)” το έγραψα το 2016 μέσα στο αυτοκίνητο, καθώς πήγαινα να συναντήσω έναν φίλο μου. Κάναμε ένα ντέμο και το παράτησα. Κάποια στιγμή το ξανάπιασα και, επειδή το “Μείνε”’ παραπέμπει σε άλλα, ήδη γνώριμα, κομμάτια, σημείωσα δίπλα το “Μια βραδιά”, ως εναλλακτικό τίτλο. Και το παράτησα ξανά» μας λέει ο Πάρις Καραβασίλης.

Μετά τον θάνατο του πατέρα του ο καλλιτέχνης ένιωθε χάλια για καιρό. Κάποια στιγμή επικοινώνησαν μαζί του συνεργάτες από την εταιρία, προτείνοντας να του ετοιμάσουν εκείνοι ένα νέο κομμάτι, ώστε να τον ξαναβάλουν σε μια δημιουργική διαδικασία. Ο Πάρις συμφώνησε κάπως απρόθυμα και κανόνισε μαζί τους ένα τηλεφωνικό ραντεβού την επόμενη μέρα, για να κουβεντιάσουν. Μόνο που το σωστό τραγούδι υπήρχε ήδη στα αρχεία του, κάτι που συνειδητοποίησε χάρη σε ένα όνειρο που είδε το ίδιο βράδυ.

«Πέφτω για ύπνο και βλέπω τον πατέρα μου στ’ όνειρό μου. Είδα να σταματάει μπροστά μου ένα αυτοκίνητο και να κατεβαίνει το παράθυρο. Μέσα ήταν εκείνος και με ρώτησε: “Το “Μείνε” πότε θα το βγάλεις;” Ξυπνάω το πρωί, το λέω στη μάνα μου και μπαίνω να ψάξω το “Μείνε”, αφού το είχα ξεχάσει. Έτσι βρήκα το παλιό αρχείο, από το 2016, που είχε αυτό τον τίτλο, και θυμήθηκα αμέσως το κομμάτι» επισημαίνει ο Πάρις.

Το ντέμο

«Λίγη ώρα αργότερα επικοινωνεί μαζί μου ο συνεργάτης μου, για να μιλήσουμε για το τραγούδι που θα κάναμε. Τον προλαβαίνω εγώ και του στέλνω το αρχείο με το ντέμο. Πέντε λεπτά αργότερα μου ξανατηλεφωνεί και μου λέει: “Αδελφέ, τι κομμάτι να σου γράψω εγώ; Αυτό είναι”. Έτσι προέκυψε το “Μείνε (μια βραδιά)”, που θα κυκλοφορήσει -εκτός απροόπτου- στις 21 Μαΐου από τη Sway Records, σε στίχους δικούς μου. Στη μουσική συνεργαστήκαμε με τον Χρήστο Ζώτο και την ενορχήστρωση έχει κάνει ο Πάρης Κάλπος. Πρόσφατα γυρίσαμε και το βιντεοκλίπ στην Ανάβυσσο, σε σκηνοθεσία Mike Marzz» συμπληρώνει ο τραγουδιστής.

Όπως αναφέρει ο Πάρις Καραβασίλης, είναι ένα χαρούμενο τραγούδι, γεμάτο αισιοδοξία για τη ζωή. «Ο πατέρας μου Δημήτρης Καραβασίλης έλεγε πάντα: “Η ζωή θέλει γέλιο, φαντασία και πολλή τρέλα”. Αυτό το έχω βάλει και στον στίχο. Ο πατέρας μου ήταν πρότυπο για μένα. Πάντα θα υπάρχει ένα κενό στη ζωή μου μετά τον χαμό του» δηλώνει συγκινημένος στην «Espresso» και κατόπιν μας περιγράφει τη δύσκολη κατάσταση που βίωσαν οικογενειακώς λόγω του κορονοϊού.

«Ο πατέρας μου “έφυγε” σε ηλικία 64 ετών και ήταν υγιέστατος. Είχε κάνει εξετάσεις δύο μήνες πριν και ήταν όλες “καθαρές”. Πήγε μόνος του στο νοσοκομείο, έχοντας κάνει τρία αρνητικά rapid tests. Μέσα στο νοσοκομείο έγινε μοριακό και διαπιστώθηκε πως ήταν θετικός. Μια μέρα τον διασωλήνωσαν και δεν τον ξαναείδαμε. Η μάνα μου, η οποία έχει θέμα με την καρδιά της, κόλλησε επίσης και πέρασε Covid-19, με βήχα. Φτάνοντας εγώ στην Κατερίνη, όπου είναι το πατρικό μου, κόλλησα επίσης και ήμουν χάλια. Η θλίψη που βιώσαμε μέσα στο σπίτι ήταν κάτι τραγικό… Ο ένας αδελφός μου στην Ιταλία, ο άλλος στην Πάτρα, με δύο παιδιά, πέρασαν κι αυτοί Covid και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτε. Κι εγώ εδώ, να βλέπω τη μάνα μου να κλαίει και να μην μπορώ ούτε να την αγκαλιάσω, γιατί είχα κορονοϊό. Δηλαδή σε όλη αυτή τη δυστυχία ήμασταν και απομονωμένοι. Δεν έχω ζήσει άλλη φορά κάτι τόσο βίαιο» καταλήγει ο τραγουδιστής.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...