Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ο Mike αποκάλυψε πώς νίκησε τον καρκίνο, έχοντας δίπλα του την Έλενα Τσαγκρινού (video)

Η μάχη του με τον καρκίνο και η υιοθεσία που γνώριζε από μικρό παιδί

To κορίτσι του, η Ελενα Τσαγκρινού, βρίσκεται στην επικαιρότητα εξαιτίας της συμμετοχής της στη Eurovision με τα χρώματα της Κύπρου, και εκείνος δεν κρύβει την υπερηφάνεια και τη χαρά του που η σύντροφός του θα διαγωνιστεί στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, έχοντας μάλιστα αποσπάσει μέχρι στιγμής διθυραμβικά σχόλια, ειδικά μετά την εμφάνισή της στους ημιτελικούς!

Ο λόγος για τον Mike, ο οποίος εξομολογήθηκε στα «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη λεπτομέρειες για τη σχέση τους, τον τρόπο που εκείνη τον στήριξε όταν αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας, ενώ, μέσα σε όλα τα άλλα, μίλησε με ειλικρίνεια και για την υιοθεσία του.

Φ1 ΦΟΝΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Κ ΠΑΝΩ

«Η Ελενα είναι φανταστική, έχει τεράστιο ταλέντο, και τώρα το έδωσε στο εξωτερικό. Είναι γεννημένη για έξω και θα πάει πολύ καλά στον τελικό. Δεν είχε αμφιβολία για την πρόταση, ήθελε πάρα πολύ να πάει. Για εμένα είναι top στην Ελλάδα» είπε ο γνωστός ράπερ και συνέχισε μιλώντας για το πώς γνωρίστηκε με την Τσαγκρινού: «Είμαστε σχεδόν τέσσερα χρόνια μαζί. Γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί όπου δουλεύαμε μαζί. Στην αρχή δεν το βλέπαμε ερωτικά, ήμασταν σαν συνεργάτες».

167633210 282972586669544 596963422246063487 n 819x1024 1

«Λύγιζα μόνος»

Η σχέση τους όμως δυνάμωσε και σφυρηλατήθηκε, όταν ο Mike αντιμετώπισε στα 27 του τον καρκίνο: «Η Ελενα δούλευε στον πατέρα της το πρωί, σε μαγαζί με υφάσματα, και πήγαινε να τους βοηθήσει. Μετά έκανε τις δουλειές με το τραγούδι και το βράδυ ερχόταν σε μένα. Κάθε βράδυ, δεν με άφησε λεπτό. Δεν με είδε ποτέ κανείς να λυγίζω. Μόνος μου λύγιζα, στο μπάνιο. Δεν ήθελα, γιατί αυτό, ασχέτως αν δεν το είχα πάρει βαριά εγώ, οι δικοί μου το είχαν πάρει βαριά. Θυμάμαι, όταν το έμαθε ο πατέρας μου παραμίλαγε. Η μαμά, επειδή έχει περάσει κι εκείνη κάτι παρόμοιο και επειδή είναι και σκληρό καρύδι, μου έλεγε “έλα, τι είναι για σένα αυτό;”. Αποφάσισα να μιλήσω γιατί πιστεύω ότι θα βοηθήσω τον κόσμο».

Μάλιστα, για την περιπέτεια υγείας που είχε εξομολογήθηκε πως στην αρχή δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση: «Καμία στιγμή δεν κατάλαβα ότι περνούσα καρκίνο. Μου είπε ο γιατρός “καρκίνος”, αλλά νόμιζα ότι ήταν κάτι μικρό. Μετά το χειρουργείο κατάλαβα ότι είναι σοβαρό. Τις χημειοθεραπείες είχα ακούσει ότι τις κάνεις όταν είσαι σε άσχημο σημείο. Εγώ είχα δύο επιθετικές μορφές από τις τέσσερις, γι’ αυτό έκανα χημειοθεραπείες. Είναι κάτι πολύ περίεργο και κάτι πολύ δύσκολο. Εκανα χημειοθεραπείες κάθε μέρα και αυτό κράτησε δύο μήνες. Πρώτα έγινε το χειρουργείο. Στην αρχή ήμουν μια χαρά, μετά δεν είχα γεύση, δεν είχα αφή, δεν μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου. Ψυχολογικά, είχα ξεσπάσματα»!Ο ράπερ, κατά τη διάρκεια της προσωπικής του εξομολόγησης, έχοντας απέναντί του την Ελεονώρα Μελέτη μίλησε και για την υιοθεσία του.

Η μητέρα του

«Είναι φανταστικό να είσαι υιοθετημένος. Με υιοθέτησαν 12 μηνών. Το ήξερα πάντα. Είμαι πολύ κατά στο να μάθει κάποιος στα 15 του, για παράδειγμα, ότι είναι υιοθετημένος. Η βιολογική μου μητέρα αποφάσισε να με δώσει. Ηξερα ότι ήταν άρρωστη, αλλά μετά άλλαξε κατοικία και εξαφανίστηκε.

183202000 5346414408766858 4814574365363950673 n 819x1024 1

Οταν ήμουν μικρός ήθελα να την αναζητήσω, οι γονείς μου μού είπαν ότι θα είναι δίπλα μου, και τότε μου έφυγε. Βλέπαμε μια εκπομπή στην τηλεόραση και λέω στη μαμά μου “εσύ με γέννησες;”, και μου είπε “δεν σε έβγαλα από την κοιλιά μου, αλλά από την καρδούλα μου”. Τότε μου εξήγησε, και έτσι έμαθα τα πάντα!» ανέφερε ο Mike, ξεδιπλώνοντας ένα μεγαλείο ψυχής, λέγοντας στο τέλος ότι έχει συγχωρέσει τη βιολογική του μητέρα και την ευχαριστεί, μια και οι γονείς του είναι τρομερό δώρο για εκείνον, τονίζοντας ότι είναι χαρούμενος που τον μεγάλωσαν με τόση προσοχή και τόση δοτικότητα!

https://streamable.com/nvdk1r

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...