Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ατύχημα για τον Άκη Πετρετζίκη – Έπεσε από άλογο σε γυρίσματα και...

Ο Άκης Πετρετζίκης είχε ατύχημα κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της εκπομπής του. Ο σεφ ενώ βρισκόταν πάνω στο άλογο εκείνο αιφνιδίασε και τον πέταξε κάτω τραυματίζοντάς τον. Ο ίδιος πόσταρε βίντεο με το ατύχημα και έγραψε δυο λόγια.

Η Σία Κοσιώνη επέστρεψε σπίτι: «Μετά από πολυήμερη νοσηλεία επέστρεψα, επιτέλους στην...

Η Σία Κοσιώνη εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται σπίτι...

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Πάρτι έκπληξη για τα 92α του γενέθλια

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος βγήκε για φαγητό με τη σύντροφό του, Τζένη Οικονόμου για να γιορτάσουν τα 92α γενέθλιά του και εκεί τον περίμενε μία έκπληξη.

Ο Άρης Μουγκοπέτρος παίζει ξανά κλαρίνο μετά τον ακρωτηριασμό των δαχτύλων του

Ο Άρης Μουγκοπέτρος μετά το ατύχημα που είχε και του στοίχισε κάποια δάχτυλα από το ένα του χέρι έκανε επέμβαση και έβαλε πρόσθετα μέλη.

«H νύφη το ’σκασε» – Η Δανάη Μιχαλάκη απαντά στις φήμες που την ήθελαν να παντρεύεται (video)

«Ακουσα ότι παντρεύομαι, αλλά δεν πρόλαβα, δεν μου το είπαν κι εμένα πιο νωρίς να πάω»

Οχι μόνο δεν παντρεύτηκε η Δανάη Μιχαλάκη την περασμένη Παρασκευή, όπως ισχυρίζονταν επίμονα επί δύο ημέρες η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό», αλλά με τούτα και μ’ εκείνα τα fake news η τηλεοπτική «Δρόσω» της σειράς «Αγριες Μέλισσες» και ο σύντροφός της Γιώργος Παπαγεωργίου σκέφτονται πλέον πολύ σοβαρά να αλλάξουν και τα γαμήλια πλάνα που είχαν κάνει εξαρχής.

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίστηκε σε δηλώσεις που έκανε η ίδια η Δανάη, αφού μας άφησε πρώτα να αναρωτιόμαστε για τέσσερα 24ωρα αν ντύθηκε τελικά νυφούλα ή όχι. «Ακουσα ότι παντρεύομαι, αλλά δεν πρόλαβα, δεν μου το είπαν κι εμένα πιο νωρίς να πάω» δήλωσε με χιούμορ η ηθοποιός, την οποία εντόπισε η κάμερα του «Ευτυχείτε» έξω από τον χώρο της πρόβας της για την παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους», όπου θα παίξει το φθινόπωρο.

Το ζευγάρι

«Εδώ είμαι, προφανώς δεν έχει γίνει κάτι» είπε, διαψεύδοντας κατόπιν τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν περί γάμου στη Σύρο.

Οπως φάνηκε, μάλιστα, η ιδιαίτερη πατρίδα της βγαίνει γενικά από το… πλάνο του ζευγαριού. «Θα αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα με όλα αυτά που έχουν γίνει αυτές τις ημέρες, που έχουν αναστατωθεί για κάποιο λόγο, δεν μπορούν να κοιμηθούν οι άνθρωποι, αν δεν μάθουν πότε είναι ο γάμος και πότε όχι… Μάλλον θα γίνει τέλος καλοκαιριού κάπου στην Αθήνα, σε κλειστό κύκλο» εξομολογήθηκε η Δανάη Μιχαλάκη.

Αναφορικά με το πώς της φάνηκε η… κινητοποίηση για τον υποτιθέμενο γάμο της, σχολίασε πως βρήκε αστείο ότι μπήκε κόσμος σε αυτή τη διαδικασία. «Ελπίζω να κάνανε καμιά βουτιά στη Σύρο. Να πέρασαν καλά και να βγήκε κάτι καλό από όλο αυτό» ανέφερε μετά, ενώ με την ευκαιρία διέψευσε και τις φήμες ότι είναι έγκυος. «Δεν είμαι έγκυος» είπε γελώντας.

https://streamable.com/klzrm3

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».