Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Πέθανε η Νίτσα Σαπουντζή, η ιδιοκτήτρια της θρυλικής μπουτίκ «Renata»

Θλίψη στον κόσμο της μόδας

Έφυγε από τη ζωή η Νίτσα Σαπουντζή σκορπίζοντας θλίψη στον κόσμο της μόδας. Η κόρη της, Ειρήνη ανακοίνωσε τον θάνατό της στα social media.

«In the end All we are is dust in the wind 3/6/21», έγραψε ποστάροντας φωτογραφία της μητέρας της και λίγο αργότερα έγραψε: «Επειδή επιθυμώ να ευχαριστήσω καθένα από εσάς ξεχωριστά, αλλά οι στιγμές είναι δύσκολες, θα ήθελα να μου δώσετε λίγο χρόνο και θα επανέλθω. Σας ευχαριστώ πολύ».

Μεσουράνησε αφήνοντας το στίγμα της στις δεκαετίες του ’80 και του ’90. Πολλές διάσημες της εποχής ψώνιζαν από το κατάστημά της στο Κολωνάκι. Ανάμεσά τους η Μελίνα Μερκούρη, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Ζωή Λάσκαρη.

Σε συνέντευξή της η κόρη της έχει πει για τη μητέρα της: «Η μητέρα μου πίστευε πάντα ότι με τη δυσκολία γίνεσαι καλύτερος. Φρόντιζε να με στέλνει ασυνόδευτη στα shows στο Μιλάνο και στο Παρίσι, από Παρασκευή μέχρι Κυριακή, όταν ακόμα πήγαινα σχολείο, στο γυμνάσιο, και με παραλάμβανε αυτή εκεί, για να παρακολουθώ είτε τα fashion shows είτε τις παραγγελίες. Κυρίως όμως ήθελε να είμαι στις παραγγελίες, για να εξοικειώνομαι με το όλο σπορ της μόδας.

Δεν ήταν επιχειρηματίας, γιατί αν ήταν επιχειρηματίας θα είχε και κάτι αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Δεν έχει τίποτα. Ήταν κι εκείνη επίσης πολύ creative, είχε τρομερή ικανότητα στο να «πιάνει» τους σχεδιαστές πριν καλά καλά βγούνε. Όλους τους σχεδιαστές που έφερε στη Renata ήταν από περίπτερα στη Fiera, όχι από κανονικά fashion shows. Έτσι είχε βρει τον Ferre, τον Moschino, τον Yamamoto. Τους έβρισκε πάντα εν τη γενέσει τους. Αυτό είναι έμφυτο ταλέντο, να έχεις αυτή τη διορατικότητα, το μυαλό σου να πηγαίνει πιο μπροστά. Και τρομερά ακονισμένη αισθητική. Στο εξωτερικό, τη μητέρα μου την αποκαλούσαν «το φαινόμενο Νίτσα»».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...






Μποζουκια Αθηνα