Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Παπανώτας VS Βούλγαρη: Η απάντηση της δημοσιογράφου στα «πυρά» του συναδέλφου της

Η αιχμηρή της απάντηση

Ο Δημήτρης Παπανώτας μέσα από την εκπομπή «Happy Day» αναφέρθηκε στους νεότερους δημοσιογράφους και στην έλλειψη σεβασμού που δείχνουν.

Ενώ το συγκεκριμενοποίησε μιλώντας για την Ανθή Βούλγαρη. «Νομίζω στην εποχή μας υπάρχουν κάποιες γενικεύσεις, κάποια κουφά που ακούς, κάποια στερεότυπα, υπάρχει θράσος. Δηλαδή, βλέπω νέες παρουσιάστριες που τις βάζουν δίπλα σε καταξιωμένους ανθρώπους της τηλεόρασης κι έχουν ένα θράσος. Βλέπαμε πριν την Ανθή Βούλγαρη… Θέλει λίγο πιο σεβασμό. “Ναι ξέρουμε τι τρως εσύ”. Κι εγώ έκανα ειδήσεις με τον Κωνσταντάρα όταν ήμουν πιτσιρικάς, στον πληθυντικό του μιλούσα. Άλλο είμαστε πολύ ωραία παρέα, άλλο γινόμαστε ίσα κι όμοια. Δεν γίνεται αυτό».

https://www.youtube.com/watch?v=-KxD13z08b4

Η Ανθή Βούλγαρη απάντησε λίγο αργότερα μέσω facebook με το εξής ποστ: «Προς κάθε ενδιαφερόμενο. Αυθάδεια = έλλειψη σεβασμού. Οικειότητα = χαλαρός τρόπος επικοινωνίας μεταξύ πολύ γνωστών η φίλων. Μετά από έρευνα στο λεξικό του Μπαμπινιώτη, κατέληξα πως αυτές οι δύο έννοιες δεν έχουν τίποτα κοινό. Βεβαίως επειδή δεν θέλω να στεναχωρώ κανέναν από την Παρασκευή που θα επιστρέψουμε στην εκπομπή θα φροντίσω να μιλάω στον Ιορδάνη στον πληθυντικό και θα τολμήσω να αστειευτώ ή να εκφράσω άποψη μετά από 20 χρόνια που θα έχω κλείσει 40 χρόνια στο επάγγελμα. Φαντάζομαι πως τότε με τα γκρίζα μου μαλλιά θα δικαιούμαι τον τίτλο της έμπειρης και καταξιωμένης παρουσιάστριας. Bέβαια μέχρι τότε ποιος ξέρει που θα με έχει βγάλει η ζωή, οπότε άλλαξα γνώμη. Λέω να συνεχίσω να ζω, να μιλάω, να χαίρομαι, να θυμώνω και γενικά να εκφράζομαι σαν ελεύθερος, αυθόρμητος άνθρωπος με όσους μαζί τους νιώθω Οικειότητα. Με αγάπη, η αυθάδης Ανθή Βούλγαρη».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Μυστική νοσηλεία για την Έλενα Παπαρίζου πριν από έναν μήνα

Θρίλερ επικρατεί γύρω από την κατάσταση της υγείας της Έλενας Παπαρίζου, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.




Μποζουκια Αθηνα