Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Έξαλλη η Μπέσσυ Μάλφα – Οι βρισιές και το παραλίγο ατύχημα στη Συγγρού (φωτο)

Άστραψε και βρόντηξε η ηθοποιός

Η Μπέσσυ Μάλφα έξαλλη ξέσπασε με μήνυμά της στο facebook με το περιστατικό που της συνέβη στη λεωφόρο Συγγρού.

«Ο κάτοχος αυτού του αυτοκινήτου που το έχω και σε πιο ευκρινείς φωτογραφίες αλλά δεν θα τις δημοσιεύσω προς το παρόν, είχε την απαίτηση ενώ περίμενα στο stop του παράδρομου της Συγγρού έξω από το “Γυάλινο Μουσικό Θέατρο”, να παραβιάσω το Stop και να πέσω πάνω στα δύο λεωφορεία που έβγαιναν από κάθετο δρόμο δεξιά μου προς Συγγρού για να περάσει.

Νόμιζε αυτός και η Κυρία του, ντυμένοι και οι δύο στα πανάκριβα ρούχα τους και μουντζώνοντας με τα πανάκριβα πολιτισμένα χέρια της η κυρία, κάτι ούρλιαζε ταυτόχρονα με τα πολιτισμένα ακαδημαϊκά ελληνικά της, εμένα την ανόητη που δεν σκοτώθηκα πάνω στα λεωφορεία να περάσει η αυτού εξοχότης τους.

Το 2021 έτσι απλά αναφέρω την χρονιά αισθάνομαι διαρκώς ότι πάμε διαρκώς προς τα πίσω. Κάτι με τσιφλικάδες να το πω, κάτι με φεουδάρχες να το πω, ότι και να το πω, πρέπει να σταματήσει το μπόουλινγκ και η απαξίωση του ενός ανθρώπου προς τον άλλον. Παιδεία! Πολιτισμός!».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα