Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Πριβέ γάμος για τη Στεφανία Φραγκίστα και τον Αγγελο Παναγιωτόπουλο-Τσαλδάρη

«Happy end» για γόνους αριστοκρατικών οικογενειών

Σε happy end οδηγήθηκε ο έρωτας της καλλονής διεθνούς φήμης σχεδιάστριας μαγιό Στεφανίας Φραγκίστα και του δικηγόρου, με ειδίκευση στο Ναυτιλιακό Δίκαιο, Άγγελου Παναγιωτόπουλου-Τσαλδάρη.

Πρόκειται για δύο νέα, πολύ καλά, όμορφα και ταιριαστά παιδιά, με λαμπρές σπουδές, που, αν και γόνοι παλιών αριστοκρατικών οικογενειών της Αθήνας, έχουν χαράξει τους δικούς τους επιτυχημένους επαγγελματικούς δρόμους.

Ο λόγος για τον εγγονό του αείμνηστου προέδρου της Βουλής και υφυπουργού των κυβερνήσεων Κωνσταντίνου Καραμανλή και Γεωργίου Ράλλη, Αθανάσιου Τσαλδάρη, γιου της Ελένης-Μάουζι Τσαλδάρη και του πρώην υπουργού και γνωστού δημοσιογράφου Πάνου Παναγιωτόπουλου, και την κόρη του εφοπλιστή Νίκου Φραγκίστα και της επιχειρηματία Αλίκης Μπενρουμπή.

Λόγω πανδημίας αλλά και προχωρημένης εγκυμοσύνης της νύφης ο γάμος τους τελέστηκε σε πολύ κλειστό κύκλο, παρουσία μόνο των γονιών τους, ενώ μετά το μυστήριο ακολούθησε δείπνο με συγγενείς και φίλους στους κήπους της βίλας του πατέρα της νύφης στο Π. Ψυχικό. Το σίγουρο πάντως είναι ότι, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα δοθεί μεγάλο γαμήλιο πάρτι, καθώς το νιόπαντρο ζευγάρι λατρεύουν οι εκατοντάδες φίλοι και συμμαθητές του από το Κολλέγιο Αθηνών.

Πριν από μερικά χρόνια η Στεφανία Φραγκίστα βρέθηκε στην παραλία Pink Sands στις Μπαχάμες αναζητώντας ένα μαγιό που να της αρέσει. Δεν βρήκε κάτι ξεχωριστό και εκεί γεννήθηκε η ιδέα να ξεκινήσει τη δική της σειρά που αρχικά ονομάστηκε Pink Sands. Από τότε μέχρι σήμερα η σχεδιάστρια, που εγκατέλειψε τη ναυτιλία για τη μόδα, έχει καταφέρει όχι μόνο να σχεδιάζει μαγιό και αξεσουάρ έργα τέχνης με το brand Stefania Fragista, αλλά να τα φορούν και να τα διαφημίζουν σε όλο τον κόσμο από την Αντζελίνα Τζολί ως την Ιρίνα Σάικ. Στις φανατικές Ελληνίδες πελάτισσές της συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων οι Ελένη Μενεγάκη, Κατερίνα Καινούργιου, Ελλη Κοκκίνου, Δούκισσα Νομικού, Αθηνά Οικονομάκου, Ντορέττα Παπαδημητρίου.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα