Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Η απάντηση της Σάττι στους haters

Τη στιγμή που το ελληνικό «Ζάρι» της Eurovision ανεβαίνει...

Τα ιστορικά Κούλουμα του ζωγράφου Σπύρου Βασιλείου στο σπίτι ατελιέ κάτω από...

Καθαρά Δευτέρα του 1925. Ενας νεαρός σπουδαστής της Σχολής...

Ο «χάρτης» της πίστας στην εποχή του Covid

Oι «συμμαχίες», τα deals και οι... αναποφάσιστοι!

Μια δύσκολη εξίσωση για γερούς λύτες είναι αυτή που θα πρέπει να καταφέρουν να λύσουν οι επιχειρηματίες των κέντρων διασκέδασης μαζί με τους σταρ τραγουδιστές της αθηναϊκής νύχτας.

Οπως φαίνεται, ελάχιστοι είναι οι καλλιτέχνες πρώτης γραμμής που θέλουν να τραγουδήσουν αυτό το καλοκαίρι στα μπουζούκια από τις αρχές Ιουλίου, αφού ακόμη οι λοιμωξιολόγοι μαζί με την κυβέρνηση δεν έχουν ορίσει τη χωρητικότητα των νυχτερινών κέντρων. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Μειωμένα έσοδα στον τραπεζικό τους λογαριασμό και ένα νέο status quo στις οικονομικές τους απολαβές.

Οι φίρμες του ελληνικού πενταγράμμου δεν θέλουν με τίποτα να αλλάξουν την οικονομική τους κατάσταση. Θέλουν να παίρνουν τα λεφτά που έπαιρναν προ κορονοϊού και να μην πέσουν σε απολαβές χαμηλότερες από εκείνες που θέλουν να «επιβάλουν» οι επιχειρηματίες στη μετά Covid-19 εποχή. Oπως ακούγεται στην αθηναϊκή νύχτα και στα καλλιτεχνικά στέκια, όλοι οι τραγουδιστές που τα φέρνουν στους επιχειρηματίες στοχεύουν στον χειμώνα του 2022.

Σε μαγαζιά δε με μεγάλη χωρητικότητα, που θα ευελπιστούν να γεμίσουν, σε συνάρτηση βέβαια με την εξέλιξη της πανδημίας και τους όρους που θα βάλουν οι γιατροί και η Πολιτεία, με… εμβολιασμένους κυρίως θαμώνες. Κάποτε είχαμε το face control στα clubs και έτσι όπως πάει, θα έχουμε το Covid control! Οι ντίβες της πίστας κάνουν υπομονή και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να καταλήξουν σε ασύμφορη συμφωνία που θα τους κατατάξει από το Τσάμπιονς Λιγκ της πίστας στο… Γιουρόπα Λιγκ της διασκέδασης με λιγότερα ποσοστά σε λουλούδια και extra.

9342 NIKOS KOYRKOYLIS 20092013

Πάντως, ακόμη και με αυτά τα δεδομένα αρχίζει να διαμορφώνεται ο χάρτης της διασκέδασης για όσους θέλουν να θυμηθούν τα… μπουζούκια ύστερα από ενάμιση χρόνο αποχής. Οπως όλα δείχνουν, γι’ αυτό το καλοκαίρι θα συνυπάρξουν στο Frangelico οι Σταμάτης Γονίδης και Χρήστος Μενιδιάτης, σε ένα σχήμα που έχει δοκιμαστεί με επιτυχία και στο παρελθόν.

0340 TRIANTAFILOS 1392011

Επίσης, για γερές καψουροβραδιές προετοιμάζεται ο Πάνος Κιάμος, μια και οδεύει προς Posidonio μεριά. Για το καλοκαίρι, γιατί τον χειμώνα κοιτάζει προς Βοτανικό. Ο Θέμης Αδαμαντίδης μαζί με τον Δημήτρη Γιώτη προπονούνται για καλοκαιρινές βραδιές στην Εμπατη! Τι θα γίνει, όμως, τον χειμώνα και πώς θα αλλάξει το σκηνικό; Ο Survivor Τριαντάφυλλος θα βρεθεί στο Κέντρο Αθηνών ή στο Estate και, όπως όλα δείχνουν, θα είναι μαζί με τους Καίτη Γαρμπή και Διονύση Σχοινά.

4536 PANOS KIAMOS 1492017

Για τα δύο συγκεκριμένα κέντρα διασκέδασης συζητά και ο Σάκης Ρουβάς, αλλά και ο Γιώργος Μαζωνάκης, χωρίς τον Ντάφυ όμως. H Ελευθερία Ελευθερίου θα βρίσκεται στην πίστα μαζί με τον Θοδωρή Φέρρη και, όπως ακούγεται, το Romeo θα περιμένει την… Ιουλιέτα του Αγίου Δομίνικου. Οι δύο καλλιτέχνες έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, γεγονός που ευνοεί το δίδυμο αυτό να χτυπήσει ξανά δυνατά και με πολύ κέφι στον παλμό των νέων. Ο Πάνος Καλλίδης κατά πάσα πιθανότητα θα είναι με τον Νίκο Μακρόπουλο σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, αν και ο δεύτερος, όπως λένε οι φήμες, θα ήθελε έναν άλλον παρτενέρ στην πίστα.

1518 ANA VISI 07082015

Η επιστροφή της Βίσση θα έχει να κάνει μόνο με τη Δέσποινα Βανδή και θα αποτελεί το γεγονός της σεζόν. Μια συνεργασία που έγινε με αφορμή την εμφάνιση της Αννας Βίσση στο μουσικό σόου του Open και του Νίκου Κοκλώνη «Just the two of us», όπου η Δέσποινα Βανδή είχε μια θέση στην κριτική επιτροπή. Από την άλλη μεριά, ο Αντώνης Ρέμος έχει κλείσει συνεργασία τριών με την Ιερά Οδό, η οποία θα βάλει μπρος από τον χειμώνα! Με προσμονή για να αμαρτήσουν και πάλι περιμένουν τη Λένα Ζευγαρά στο TOKYO οι θαυμαστές της! Και αυτή θα είναι εκεί για ξέφρενες βραδιές!

886912

Την ίδια αγάπη και αποδοχή έχει όλα αυτά τα χρόνια στο YTON ο Νίκος Βέρτης από το κοινό του, ο οποίος ετοιμάζει ένα πρόγραμμα υψηλών ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Πάντως, μεγάλος χαμός ακούγεται ότι γίνεται μεταξύ του Νίκου Οικονομόπουλου και του Κωνσταντίνου Αργυρού.

IMG 9254

Οι δύο ωραίοι του πενταγράμμου, σύμφωνα με τις κακές γλώσσες, «τρώγονται» μεταξύ τους για το ποιος θα είναι τον χειμώνα στο Fantasia! Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιάννης Πάριος λέγεται ότι θα συμπράξουν στο Teatro, ενώ σίγουρη είναι η συνεργασία της Γλυκερίας με τις «Γραμμές».

7716 NATASA THEODORIDOY 562018

Οι 9+1 «αναποφάσιστοι»

Υπάρχουν όμως και πολλοί αναποφάσιστοι αναφορικά με τις χειμωνιάτικες εμφανίσεις τους. Οι Γιάννης Πλούταρχος, Βασίλης Καρράς, Νότης Σφακιανάκης, Ελενα Παπαρίζου, Ελένη Φουρέιρα, Γιώργος Σαμπάνης, Γιώργος Λιβάνης, Νίκος Κουρκούλης, Κέλλυ Κελεκίδου και Αγγελική Ηλιάδη, αφού βλέπουν ακόμη μουδιασμένο το κοινό από την περιπέτεια της πανδημίας και της μεγάλης σε διάρκεια καραντίνας, δεν έχουν καταλήξει πώς θα πορευτούν.

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Βικτώρια προσπαθεί να κρύψει την ταραχή

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ο αδερφός της Νταϊάνα κακοποιήθηκε στα 11 του

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από ενήλικη γυναίκα έπεσε ο μικρότερος...

Ελένη Νταράλα: Στο ψυχιατρείο η αδελφή του Νταλάρα!

Ωρες αγωνίας για την ετεροθαλή αδελφή του Γιώργου Νταλάρα,...