Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Ο Ηλίας Ψινάκης αποτυπώνει σε βιβλίο τον βίο του φροντίζοντας και την υστεροφημία του

Η ζωή μου όλη...

Με ανέκδοτες φωτογραφίες ο εκκεντρικός κοσμικός, πρώην μάνατζερ και πρώην δήμαρχος Μαραθώνα (με όσα «κουβαλά» αναφορικά με τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν οι κάτοικοι της περιοχής το θλιβερό καλοκαίρι του 2018) Ηλίας Ψινάκης αποφάσισε να αποτυπώσει στις σελίδες ενός βιβλίου την πολυτάραχη ζωή του, φροντίζοντας -όπως υποθέτουμε- για την glamorous υστεροφημία του!

Στα φετινά γενέθλιά του, εν μέσω πανδημίας, στο εστιατόριο Nammos στο Ντουμπάι ο Ηλίας Ψινάκης, σβήνοντας την εντυπωσιακή τούρτα του σε σχήμα βιβλίου, ανάρτησε ένα βίντεο στο Instagram, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Στα 70 μου, ως πάρα πολύχρονος, αποφάσισα να γράψω ένα βιβλίο που θα γράφει τα πάντα από την ώρα που γεννήθηκα ως τώρα για όλους και για όλα! Εξ ου και η τούρτα. Για να τελειώνουμε! Σας ευχαριστώ όλους σας και έναν έναν ξεχωριστά για την αγάπη σας και τις υπέροχες ευχές σας!»

φ3 2
Χειροφίλημα στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Το σύνθημα είχε δοθεί… Ο πάντα ηλιοκαμένος και… πασμινάτος Ψινάκης το σίγουρο είναι ότι ξέρει να τραβά πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Η πολυτάραχη ζωή του έχει τα πάντα ώστε να γίνει όχι μόνο βιβλίο, αλλά ακόμα και ταινία του Χόλιγουντ.

5 2
Με την Πάρις Χίλτον

Αφηγήσεις

Ο πρώην δήμαρχος του Μαραθώνα μιλά για τη ζωή του και οι αφηγήσεις αυτές καταγράφονται και απομαγνητοφωνούνται. Στο βιβλίο θα γράφονται ιστορίες που ενδεχομένως να προκαλέσουν ταραχές, με πρωταγωνιστές όσους ήταν και είναι στη ζωή του Ψινάκη! Αλλωστε, όπως έχει πει ο ίδιος, «περιουσία μου είναι οι φίλοι μου».

2 1

Το υλικό είναι πρωτογενές και κανείς μέχρι τώρα δεν έχει ακούσει ή διαβάσει απολύτως τίποτα! Μάλιστα δεν έχει διαρρεύσει αν ο Ψινάκης (σε αντίθεση με τον Σάκη Ρουβά, που δεν τον αναφέρει πλέον στις συνεντεύξεις του) θα αναφερθεί στον Sakis, που τον γνώρισε τυχαία ένα βράδυ στα τέλη της δεκαετίας του ’80 στο κέντρο Εκάτη της Κέρκυρας και τον μεταμόρφωσε σε σταρ, γράφοντας ιστορία στα 16 χρόνια φιλίας και συνεργασίας.

tdj
Παιχνίδια με τον φακό στο πλευρό του Νίκου Αλιάγα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και τις φήμες που κυκλοφορούν, μερικές από τις διεθνείς προσωπικότητες που θα πρωταγωνιστήσουν στο βιβλίο του θα είναι οι Μικ Τζάγκερ, Φρέντι Μέρκιουρι, Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Βαλεντίνο, Βερσάτσε, γαλαζοαίματοι αλλά και καλλιτέχνες, πολιτικοί, αθλητές, επιστήμονες, άνθρωποι των γραμμάτων και τεχνών.

φ5 3
Ο Ηλίας Ψινάκης με το ζεύγος Ρίτα Γουίλσον – Τομ Χανκς

Από τους Ελληνες θα βγουν στο φως της δημοσιότητας ιστορίες για τους Μελίνα Μερκούρη, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Τσαρούχη, Χατζιδάκι, Χορν, Κωνσταντίνο Καραμανλή, Αλέξανδρο Ιόλα, Δημήτρη Πιερίδη μέχρι ανθρώπους της νεότερης γενιάς της showbiz. Αλλωστε ο ίδιος είχε αποκαλύψει ότι ήταν ερωτευμένος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και βαθιά γοητευμένος από την προσωπικότητά της. Στο βιβλίο θα υπάρχουν συνοδευτικό ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό και σπάνια έγγραφα.

φ2 2
Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Βικτώρια προσπαθεί να κρύψει την ταραχή

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ο αδερφός της Νταϊάνα κακοποιήθηκε στα 11 του

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από ενήλικη γυναίκα έπεσε ο μικρότερος...

Ελένη Νταράλα: Στο ψυχιατρείο η αδελφή του Νταλάρα!

Ωρες αγωνίας για την ετεροθαλή αδελφή του Γιώργου Νταλάρα,...