Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

Θύμα ξυλοδαρμού από 15 Γαλλοαλγερινούς έπεσε ο Έλληνας bodyguard του «βασιλιά του Ιnstagram» Νταν Μπιλζέριαν

Καμπούλ η Μύκονος!

Η ανομία, η παραβατικότητα και τα αιματηρά επεισόδια φαίνεται πως συνυπάρχουν πλέον με τον κοσμοπολίτικο αέρα στη Μύκονο, αφού το αστυνομικό δελτίο γίνεται όλο και πιο πλούσιο στο νησί των ανέμων, που μετατράπηκε σε… Καμπούλ το βράδυ της Πέμπτης, όταν ξυλοκοπήθηκε από 15 Γαλλοαλγερινούς ο Ελληνας σωματοφύλακας του «βασιλιά του Instagram» Νταν Μπιλζέριαν.

Το άγριο επεισόδιο, που σίγουρα θα κάνει τον γύρο του κόσμου διασύροντας την τουριστική «βιτρίνα» του νησιού, συνέβη σε συγκρότημα με βίλες στην περιοχή του Super Paradise, όπου βρισκόταν η ομάδα των Γαλλοαλγερινών οι οποίοι εργάζονται στην κατασκευή ενός νέου κλαμπ. Οι αλλοδαποί είχαν γίνει σκνίπα έχοντας καταναλώσει τεράστιες ποσότητες αλκοόλ και άρχισαν να προκαλούν φθορές!

Ο σωματοφύλακας Νίκος Αραβαντινός, ο οποίος έχει στο πελατολόγιό του μεγάλα ονόματα της διεθνούς showbiz και κάθε φορά που ο Νταν Μπιλζεριάν βρίσκεται στη Μύκονο, είναι η «σκιά» του, κλήθηκε από το προσωπικό του ξενοδοχείου για να τους ζητήσει να σταματήσουν να ασχημονούν και πήγε προς την παρέα των μεθυσμένων εργατών. Όμως οι Γαλλοαλγερινοί είχαν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και, αντί να ηρεμήσουν με την ευγενική σύσταση του Νίκου Αραβαντινού, του επιτέθηκαν όλοι μαζί και ένας από αυτούς τον χτύπησε πισώπλατα με μια πέτρα στο κεφάλι.

Η επίθεση συνεχίστηκε ακόμη πιο μανιασμένη, με τους αλλοδαπούς να χτυπούν τον άτυχο σωματοφύλακα στο κεφάλι και το σώμα με μπουκάλια, ποτήρια, κλοτσιές και γροθιές, ώσπου τον άφησαν αιμόφυρτο και χωρίς τις αισθήσεις του. Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου ειδοποίησαν αστυνομικούς, οι οποίοι συνέλαβαν δύο από την ομάδα των 15, ενώ ο σωματοφύλακας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας. Με τον φόβο ότι τα χτυπήματα μπορεί να έχουν προκαλέσει και εσωτερική αιμορραγία, δρομολογήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες για να γίνει αεροδιακομιδή του τραυματία σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Ο Νίκος Αραβαντινός αναλαμβάνει τη φύλαξη του 39χρονου Νταν Μπιλζέριαν κάθε καλοκαίρι όταν αυτός επισκέπτεται τη Μύκονο. Ο άτυπος τίτλος του «βασιλιά του Instagram» του αποδόθηκε καθώς έχει πάνω από 32.000.000 followers! Ο ίδιος δηλώνει ηθοποιός και influencer, ωστόσο όλοι γνωρίζουν ότι είναι μέγας… τζογαδόρος και ότι σε κάθε του βήμα περιστοιχίζεται από πανέμορφες γυναίκες που η παρουσία τους κόβει την ανάσα. Μάλιστα, φροντίζει να προβάλλει μέσω του Instragram τα… χαρέμια του και χρησιμοποιεί τις καλλονές σαν ζωντανά διακοσμητικά των πολυτελών επαύλεων και των θαλαμηγών του.

Όταν ο Μπιλζέριαν δεν είναι στην έπαυλή του στη Φλόριντα διοργανώνοντας πάρτι με εντυπωσιακά μοντέλα, κάνει περιοδείες σε προορισμούς όπου γλεντάει το τζετ σετ. Αγαπημένος προορισμός του είναι η Ελλάδα που επισκέπτεται με γιοτ σχεδόν κάθε καλοκαίρι και ειδικά η Μύκονος, στην οποία είχε έρθει και πέρυσι τον Ιούλιο. Μάλιστα, τότε έκανε εντυπωσιακή «απόβαση» με τη μήκους 65 μέτρων θαλαμηγό, την οποία νοίκιαζε αντί 425.000 δολαρίων την εβδομάδα! Το 2018 είχε κάνει άνω κάτω το νησί των ανέμων, παρτάροντας άγρια ως το ξημέρωμα στο ακριβότερο στέκι του νησιού, το Nammos, και παίζοντας τουρτοπόλεμο στο Cavo Paradiso, πάντοτε περικυκλωμένος από τις συνοδούς του.
Το επεισόδιο με τον σωματοφύλακά του, όμως, δεν ήταν το μοναδικό στα σοκάκια της Μυκόνου, όπου η αρραβωνιαστικιά του διάσημου Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή Ριγιάντ Μαχρέζ ενεπλάκη σε καβγά με μοντέλο του OnlyFans, μόλις δύο ημέρες μετά τον ρομαντικό αρραβώνα της στο νησί με τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι που της φόρεσε ένα μονόπετρο αξίας 400.000 ευρώ! Η 30χρονη Τέιλορ Γουόρντ όρμησε στην παρέα του μοντέλου που χρησιμοποιεί το όνομα Jhilleaf στο Instagram, επειδή κάποιος εξ αυτών τραβούσε βίντεο την ίδια, τον Μαχρέζ και τη δική τους παρέα. Όπως ισχυρίζεται η Jhilleaf, ένα άτομο από τη συντροφιά της Γουόρντ όρμησε προς το μέρος τους και ξέσπσσε καβγάς.

Η Γουόρντ από την πλευρά της έγραψε στο Instagram: «Τα κορίτσια που υποτίθεται ότι δεν μας ήξεραν ήρθαν στο μαγαζί και άρχισαν να τραβάνε βίντεο. Τους ζητήσαμε ευγενικά να σταματήσουν. Ένα κορίτσι μάς πλησίασε, κάθισε ανάμεσά μας ζητώντας καβγά και αρνούμενη να φύγει από τη μέση, ενώ οι φίλες της κάθονταν και μας βιντεοσκοπούσαν. Της ζητήσαμε να φύγει, δεν το έκανε, συνέχισε να φωνάζει και ήταν εκείνη που επιτέθηκε πρώτη σε συγγενή μου χτυπώντας τη στο πρόσωπο πέντε φορές. Μετά άρχισε να πετάει γλάστρες και άλλα αντικείμενα από το κατάστημα…»

Ο ακομπλεξάριστος Μπίμπερ και το πρώην «αγγελάκι» Μπεατρίς

f6 1 1

Στη Μύκονο δεν είχαμε ξυλοδαρμούς και μαλλιοτραβήγματα, αλλά αφίξεις σούπερ σταρ, με πρώτο και καλύτερο τον Τζάστιν Μπίμπερ, με το αστέρι της διεθνούς showbiz να καταφτάνει στο νησί των ανέμων από… αέρος! Ο 27χρονος Καναδός σταρ, που προσγειώθηκε στον κοσμοπολίτικο προορισμό με ελικόπτερο μαζί με τη σύζυγό του Χάιλεϊ Μπόλντγουιν, μπορεί να παρέμεινε στο νησί έχοντας «σκιά» του διαρκώς έναν πανύψηλο σωματοφύλακα, όμως δεν κατάφερε να κρατήσει μυστική την παραμονή του, μια και… καρφώθηκε από αναρτήσεις θαυμαστών του στο ίντερνετ που τον αναγνώρισαν και έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του!

O Μπίμπερ επέλεξε να διασκεδάσει σε γνωστό μαγαζί και χωρίς κανέναν σνομπισμό δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με θαυμαστές του, οι οποίοι στη συνέχεια ανέβασαν τις φωτογραφίες στα social media κάνοντας γνωστή με αυτό τον τρόπο την άφιξή του στο νησί των Κυκλάδων!

Δεν είναι όμως μόνο ο Τζάστιν Μπίμπερ που δεν αντιστάθηκε στη γοητεία της Μυκόνου, μια και η Βραζιλιάνα Ανα Μπεατρίς Μπαρός (ο χλιδάτος γάμος της με τον Αιγύπτιο πολυεκατομμυριούχο Καρίμ ελ Σατί στη Μύκονο πριν από πέντε καλοκαίρια άφησε εποχή) κάνει διακοπές στη βίλα που διατηρεί η οικογένεια του συζύγου της στο νησί των ανέμων. Μάλιστα, το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret απόλαυσε το μπάνιο της στο Καλό Λιβάδι, με την 39χρονη καλλονή να μαγνητίζει τα βλέμματα των λουομένων!

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θυμήθηκε τον Ντάφυ στην Ψαρού

Και μέσα σε όλα αυτά, τσουπ και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, να μιλά από την Ψαρού στο Mykonos Live TV και στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τον… Τριαντάφυλλο! Η σέξι πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», που κάνει τις διακοπές της στη Μύκονο, άδραξε την ευκαιρία και αναφέρθηκε στην περιβόητη κόντρα που είχε με τον Τριαντάφυλλο στο «Just The 2 Of Us».
«Δεν υπήρξε κάποια κόντρα. Συνεργαστήκαμε, δεν ταίριαξαν οι χημείες μας. Υπήρξε ένας διαπληκτισμός μεταξύ μας, αλλά τα βρήκαμε» είπε χαρακτηριστικά, ενώ δεν άφησε ασχολίαστη και τη συμμετοχή του δημοφιλούς τραγουδιστή στο «Survivor»: «Εξεπλάγην όταν μπήκε. Δεν περίμενα να αντέξει τόσο. Αλλά ο χαρακτήρας του άρεσε στο κοινό και τον κράτησε μέσα πεντέμισι μήνες».

Όσο για τη φήμη που κυκλοφορεί ότι ετοιμάζεται το «My Style Rocks All Star», η Ευρυδίκη δήλωσε πανέτοιμη: «Έμαθα πως η παραγωγή με θέλει. Θα είναι πολύ ωραίο, αν γίνει. Θα συνυπάρξω ξανά με τα κορίτσια, την Αλέξάνδρα, την Ιωάννα και τη Δήμητρα. Αν μου γίνει πρόταση, θα το σκεφτώ». Αναφορικά με την αποχώρησή της από το ριάλιτι μόδας που δεν έγινε με τον καλύτερο τρόπο είπε πως δεν μετάνιωσε για τη συμπεριφορά της, μια και το «My Style Rocks» «είναι δύσκολη υπόθεση και έφτασα στο αμήν»…

Η απόβαση των Ρίτσι στο νησί

f9

Με υπερπολυτελές γιοτ, αξίας 125.000.000 ευρώ, γυρίζουν τα νησιά των Κυκλάδων τα παιδιά του Λάιονελ Ρίτσι. Μετά τη Σαντορίνη, η 22χρονη Σοφία, η 39χρονη Νικόλ και o 27χρονος Μάιλς Ρίτσι έκαναν «απόβαση» στη Μύκονο. Τα τέκνα του Ρίτσι, συνοδευόμενα από τον πατέρα τους και την κολλητή φίλη της Σοφία, Τες Κέμπερ, έφτασαν στην Ελλάδα αεροπορικώς την Κυριακή, σύμφωνα με την «Daily Mail».

Η «New York Post», από την άλλη, αποκαλύπτει ότι πάνω στο μέγα γιοτ «Ulysses» (Οδυσσέας), που έριξε την Τετάρτη άγκυρα ανοιχτά της Μυκόνου, βρισκόταν ο σύζυγος της Νικόλ, Τζόελ Μάντεν, αλλά όχι ο σύντροφος της Σοφία, Ελιοτ Γκρέιντζ.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...