Ξανά μαζί Ηλιάδη – Γκέντσογλου;

Οι φωτογραφίες των... πρώην Ηλιάδη - Γκέντσογλου σε πάρτι γενεθλίων φίλων τους άναψαν φωτιές

Λέτε να έσκασε βόμβα επανασύνδεσης στον πλανήτη της εγχώριας showbiz; Οι νέες φωτογραφίες της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Σάββα Γκέντσογλου έμελλε να ανάψουν φωτιές, ενώ το πρώην ζευγάρι τηρεί σιγήν ιχθύος και δεν έχει σχολιάσει ακόμη κάτι!

Μπορεί λοιπόν η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο γνωστός ποδοσφαιριστής να έχουν χωρίσει εδώ και περίπου δύο χρόνια, όμως η τελευταία, κοινή εμφάνισή τους εγείρει πολλά ερωτήματα για το τι συμβαίνει τελικά ανάμεσά τους.

Παρά τον χωρισμό τους, οι δυο τους έχουν κρατήσει εξαιρετικές σχέσεις για χάρη του επτάχρονου γιου τους Βασίλη, ωστόσο ένα πάρτι γενεθλίων στάθηκε η αφορμή για να πέσει πολύ κους κους για την επανασύνδεσή τους!

Στα πόδια του Σάββα

Οι δύο πρώην έκαναν κοινή εμφάνιση στα γενέθλια κοινού φίλου τους, αλλά δεν έμειναν σε αυτό, αφού, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που ανέβηκαν και στο Instagram, η Αγγελική Ηλιάδη κάθεται στα πόδια του Γκέντσογλου αγκαλιάζοντας τον πρώην (;) αγαπημένο της!

Αν πρόκειται για επανασύνδεση, τότε θα είναι από τις καυτές ειδήσεις του καλοκαιριού, με τους δυο τους να μην μπορούν να κάνουν ο ένας χωρίς τον άλλον! Αλλωστε η τραγουδίστρια σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε περιγράψει όσα είχε βιώσει με τον χωρισμό της!

«Ο χωρισμός ήταν δύσκολος, πόνεσα, ένιωσα ότι απογοήτευσα τα παιδιά μου. Μετά τον χωρισμό ένιωσα ότι ο μεγάλος μου γιος έχασε την εμπιστοσύνη του σε μένα» είχε εξομολογηθεί και συνέχιζε: «Δεν ένιωθα ανασφάλεια που ο σύντροφός μου ήταν μικρότερός μου. Οταν ήμουν με τον Σάββα, είπα, δεν με νοιάζει, ας το μάθουν, γιατί ένιωθα πολύ όμορφα μαζί του. Με τον Σάββα δεν σκεφτόμουν το αύριο. Νιώθω τυχερή γιατί με τον Σάββα ένιωσα τον απόλυτο έρωτα. Ο Σάββας είναι η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου. Οταν τελειώνει ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή σου, νιώθεις πόνο και εγκατάλειψη! Ηθελα να χαρίσω έναν πατέρα στον μεγάλο μου γιο. Εκανα φάουλ γιατί δεν ήμουν δίπλα στον Σάββα όσο έπρεπε. Πάλεψα να κρατήσω την οικογένεια, αλλά δεν τα κατάφερα. Θα ήμασταν ακόμα με τον Σάββα, αν ερχόταν στην Ελλάδα. Η έξυπνη γυναίκα ας ψάχνει μία στο τόσο το κινητό» είχε πει ρίχνοντας και τα καρφιά της στον Σάββα! Ισως όλα αυτά όμως να ανήκουν στο παρελθόν και να ανοίγει ξανά μια νέα κοινή σελίδα στη ζωή της!

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...