Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ο Ρόμπι Ουίλιαμς «παίζει μπάλα» μετά της συζύγου στη Μύκονο

Τα κορίτσια του «GNTM» το έριξαν στα θαλάσσια σπορ στην Πάρο

«Τalk of the Aegean» έχουν γίνει σε Μύκονο και Πάρο οι εκρηκτικές παρουσίες! Από τη μια, στη Μύκονο οι κυρίες των Καρίμ Μπενζεμά και Ρόμπι Ουίλιαμς και, από την άλλη, στην Πάρο η κοριτσοπαρέα του «GNTM», που το έχει ρίξει στα… υγρά παιχνίδια!

Οπως γράψαμε και στο χθεσινό μας φύλλο, ο σταρ της Εθνικής Γαλλίας ριλαξάρει οικογενειακώς στο νησί των ανέμων, φροντίζοντας να… τρέχουν για να ικανοποιήσουν τις παραξενιές του, με τον γνωστό ποδοσφαιριστή να γίνεται θέμα συζήτησης! Βλέπετε, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι στον κοσμοπολίτικο προορισμό μαζί με την καλλονή σύζυγό του Cora Gauthier και τα δύο τους παιδιά, την επτάχρονη Melia και τον τετράχρονο Ibrahim, για να καταλήξει σε ποια βίλα θα μείνει είδε εφτά (!), διαλέγοντας αρχικά μία, αλλά αλλάζοντας στην πορεία γνώμη!

Ο Ρόμπι Ουίλιαμς πάντως και η σύζυγός του Αϊντα δεν έχουν τέτοιες σκοτούρες, αναφορικά με το πού θα μείνουν, μια και ο 47χρονος τραγουδιστής και η γυναίκα του απολαμβάνουν τα νερά του Αιγαίου πάνω σ’ ένα σούπερ γιοτ, που δένει κάθε τόσο κοντά σε παραλίες, όπως σε αυτές της Μυκόνου.

Με τις σινιέ στιλιστικές του επιλογές ο Ρόμπι, που κατάφερε να συνδυάσει Versace με Gucci και Louis Vuitton σε μια extreme εμφάνιση, κατέβηκε σε κοσμική παραλία για ένα ελαφρύ γεύμα, που του ετοίμασε το προσωπικό του γιοτ, το οποίο είχε φροντίσει να τσουγκρανίσει την άμμο για να την κάνει πιο ομαλή και να βάλει ακόμα και τέντα για να προφυλάσσει το ζευγάρι και την παρέα του από τον δυνατό ήλιο.

vlcsnap 2021 07 08 17h14m11s614

Ο σούπερ σταρ της μουσικής βιομηχανίας δεν παρέλειψε να κάνει γυμναστική στο γυμναστήριο που διαθέτει το πολυτελές σκάφος, ενώ το έριξε και στα… σπορ, παίζοντας το εθνικό μας άθλημα, το τάβλι!

Οι βουτιές

Και επειδή η Αγγλία ζει σε ρυθμούς Euro, δεν θα μπορούσε και ο ίδιος να μην πανηγυρίσει τη νίκη της Εθνικής Αγγλίας επί της Εθνικής της Δανίας, όπως φάνηκε από τη σχετική ανάρτηση της συζύγου του στα social media!

H κυρία Ουίλιαμς πάντως, για να μην πλήττει, έχει μαζί της στο γιοτ και φίλες της, με τις οποίες απολαμβάνει τις βουτιές της είτε από το πλωτό τους καταφύγιο είτε στις παραλίες της Μυκόνου φορώντας ένα πορτοκαλί μπικίνι, που μόνο απαρατήρητο δεν περνά!

45104409 9765785 Sun kissed Robbie Williams wife Ayda Field soaked up the sunshin a 17 1625727623775 1

Την ίδια ώρα η Ντέμι Μουρ και η κόρη της Ράμερ Γουίλις συνέχιζαν να κάνουν αναρτήσεις με φωτογραφίες τους με μαγιό και φόντο τα υπέροχα τοπία της Σαντορίνης. Η οικογένεια έχει βρει έναν μοναδικό τρόπο να συνδυάζει διακοπές με business, αφού φορά μαγιό από τη νέα κολεξιόν της εταιρίας Andie Swim, στην οποία έχει επενδύσει από το 2018. Για την ιστορία (σε περίπτωση που θέλετε, φίλες αναγνώστριες, να πάρετε ένα μαγιουδάκι), η εταιρία ιδρύθηκε από τη Μέλανι Τράβις το 2017 και προσφέρει τη δυνατότητα στις πελάτισσες να παραγγέλνουν και να δοκιμάζουν τα μαγιό στο σπίτι τους και μετά, αν δεν τους αρέσουν, να τα επιστρέφουν.

Η Μουρ μάλιστα προσπάθησε να κάνει κι ένα live streaming μέσω Instagram για να δείξει τα μαγιό της με φόντο τη Σαντορίνη, ωστόσο, όπως ενημέρωσε, δεν τα κατάφερε, καθώς είχε κακή σύνδεση… Βλέπετε, έχουν και οι celebrities τα… προβλήματά τους κατά τη διάρκεια των διακοπών τους!

OLES MAZI STHN PARO
Τα κορίτσια του «GNTM» σε ανέμελες στιγμές

Αυτές όμως που δεν έχουν προβλήματα και σκοτούρες είναι οι καλλονές του «GNTM», που, όπως γράψαμε χθες, έχουν κάνει «απόβαση» σε γνωστό ξενοδοχείο του νησιού και φρόντισαν με το «καλημέρα» να σκανδαλίσουν με τις τόπλες πόζες τους τους ακολούθους τους στα social media!

KEISI
«Κάτοικος» Πάρου η Κέισι Μίζιου

H δεκάδα «φωτιά», αποτελούμενη από τις Χαρά Παππά, Κέισι Μίζιου, Σπυρούλα Κάιζερ, Νίνα Τζιβανίδου, Αννα Μαρία Ηλιάδου, Εμμανουέλα Μάινα, Ελευθερία Καρναβά, Ιλντα Κρόνι και Ολγα Καλογήρου, αποφάσισε να το… σκάσει από το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει και να επιβιβαστεί σε σκάφος, αρχίζοντας τα παιχνίδια στη θάλασσα και δείχνοντας μάλιστα στο Instagram πόσο καλά περνάει… Ετσι, για να σκάσουμε από τη ζήλια…

212658975 449597793124141 6541413889564820210 n
Χαρά Παππά

Αυτή όμως που δεν πολυσκάει, αν και δεν είναι στην παρέα τους, είναι η νικήτρια του reality μόδας Ειρήνη Καζαριάν, που σαν άλλη γοργόνα αναδύεται από τα κύματα, χωρίς όμως να μας αποκαλύπτει σε ποιον προορισμό λιάζει το κορμί της!

212027854 847558239233046 1200927490304656892 n
Ειρήνη Καζαριάν

{{-PCOUNT-}}35{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...