«Bodega»: Πρεμιέρα στις 15 Ιουλίου με τους Δασκουλίδη – Καρουσάκη – Σαμπρίνα – Vegas

Βραδιές γεμάτες με όμορφα τραγούδια

Στις επάλξεις της διασκέδασης, επιστρέφουν στο «Bodega», ο Γιώργος Δασκουλίδης, η Ελένη Καρουσάκη, η Σαμπρίνα και οι Vegas.

Μετά από έναν χρόνο απουσίας από το nightlife, λόγω του Covid 19, η dream team του νυχτερινού κέντρου-στολίδι, στην καρδιά του Περιστερίου, έρχεται, να απογειώσει εκ νέου, τις αυθεντικές νύχτες κεφιού…. Από την Πέμπτη 15 Ιουλίου, και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι γνωστοί καλλιτέχνες, ενώνουν τις δυνάμεις τους, με ένα επιτελείο ταλαντούχων ερμηνευτών, που όλοι μαζί, υπόσχονται, να μας κάνουν να διασκεδάζουμε όπως παλιά, τηρώντας πάντα τα νέα μέτρα προστασίας.

Τόσο ο Γιώργος Δασκουλίδης, όσο η Ελένη Καρουσάκη, η Σαμπρίνα, οι Vegas αλλά και ο Γιώργος Λέξης, ανυπομονούν, για την μεγάλη πρεμιέρα τους, δηλώνοντας, πώς θα δώσουν, όλο τους το είναι, για την διασκέδαση του κόσμου, πρωταγωνιστώντας, στο πιο «hot» πρόγραμμα του καλοκαιριού, που θα απολαμβάνουμε, από την Πέμπτη 15 Ιουλίου, στο ανανεωμένο και υπερπαραγωγή νυχτερινό κέντρο, Bodega!

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συντετριμμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Επισκέφθηκε τον Γιώργο Μυλωνάκη στον «Ευαγγελισμό»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε στον «Ευαγγελισμό» για να σταθεί...

«Δευτερόλεπτα πριν πάθει το εγκεφαλικό ο Μυλωνάκης απάντησε σε μήνυμα της Μεσσαροπούλου λέγοντας…»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Δήμος Βερύκιος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» για την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η αγωνία της για τον Γιώργο Μυλωνάκη – Αποχώρησε από το «Happy Day»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου αποχώρησε το πρωί της Τετάρτης από...

Κεφαλονιά: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της 19χρονης – «Η Μυρτώ μου θα έρθει σπίτι, δεν έφυγε»

Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο κέντρο του Αργοστολίου και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Σοφία Χατζηπαντελή: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις της Σοφίας Χατζηπαντελή προκάλεσαν έντονη συζήτηση,...

Δεν είναι σύντροφος αλλά ο γιος της – Γνωστή τραγουδίστρια ποζάρει αγκαλιά με τον Βαγγέλη της!

Η τραγουδίστρια πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες με τον γιο της να την κρατάει αγκαλιά και όπως βλέπετε αν δεν ξέραμε πως ήταν το παιδί της θα λέγαμε πως βρήκε νέο σύντροφο.

Μάχη για τη ζωή της δίνει η Νάντια Φαρές – Βρέθηκε στον πάτο της πισίνας

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η Γαλλίδα ηθοποιός Νάντια Φαρές, η οποία έγινε διάσημη μέσα από την ταινία «Πορφυρά ποτάμια» δίπλα στον Βενσάν Κασέλ και τον Ζαν Ρενό

Η βαριά απώλεια που λύγισε τον Μικρούτσικο: «Χθες έπαθε ανακοπή…»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος άνοιξε την καρδιά του στον αέρα...