Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Πηνελόπη Αναστασοπούλου για καταγγελία στον Φιλιππίδη: «Ήταν σοκαριστικό για τον κόσμο αλλά έπρεπε να γίνει»

«Γι' αυτό μίλησα για τον Φιλιππίδη - Πρέπει να μπουν κανόνες για το πώς θα γίνονται οι οντισιόν»

Δεν πέρασαν παρά λίγα 24ωρα από τη φωτογραφία που είδε το φως τη δημοσιότητας με τον εξαφανισμένο εδώ και πέντε μήνες Πέτρο Φιλιππίδη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, που βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας με αφορμή την καταγγελία που κατέθεσε μαζί με τη Λένα Δροσάκη και την Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, αποκάλυψε τον λόγο που πήρε την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά για τις καταγγελίες που προκάλεσαν Ρίχτερ στην ελληνική κοινωνία και τη showbiz!

«Δεν χαρακτηρίζουν τον καλλιτεχνικό χώρο οι ανείπωτες πράξεις συγκεκριμένων ανθρώπων. Εχουμε εξαιρετικούς σκηνοθέτες, παραγωγούς και συναδέλφους στον χώρο, που έχουν σεβασμό στον συνάνθρωπο, όχι όμως στη γυναικεία φύση, αλλά γενικά στους ανθρώπους, οπότε είναι κρίμα και άδικο ένας ολόκληρος χώρος να χαρακτηρίζεται. Βρέθηκαν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας κάποιοι άνθρωποι που είναι γνωστοί και ενδεχομένως πολύ συμπαθείς γιατί έχουν υπάρξει εξαιρετικοί ηθοποιοί.

Η πρώτη φωτογραφία του Φιλιππίδη μετά τη δίωξη για βιασμό

Ηταν σοκαριστικό για τον κόσμο. Το αντιλαμβάνομαι. Παρ’ όλα αυτά, ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει, γιατί, όταν βγήκαμε εμείς μπροστά να μιλήσουμε για κάποια πράγματα, δεν γνωρίζαμε όλο αυτό το σκοτάδι που υπήρχε από πίσω» ανέφερε στη «Realnews» η ηθοποιός και συνέχισε: «Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη και πρέπει να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους, να μπουν κάποιοι κανόνες για το πώς θα γίνονται οι οντισιόν, να μη γίνονται κεκλεισμένων των θυρών, να πηγαίνουμε με συνοδό. Ο στόχος μας είναι να αλλάξουν κάποια πράγματα γενικά, για να μπει ένα νομικό πλαίσιο που να ορίζει τα πράγματα. Εμένα, αυτό που με απασχολεί πολύ αυτό τον καιρό είναι η απόδοση της δικαιοσύνης.

Βλέπουμε το απίστευτο έγκλημα που έγινε στα Γλυκά Νερά, αυτά που συζητούν για το πόσα χρόνια θα τιμωρηθεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Αν αυτός ο άνθρωπος, που σκότωσε μια γυναίκα μπροστά στο παιδί της, θα τιμωρηθεί για επτά με δέκα χρόνια, τότε στη δική μας περίπτωση μιλάμε για κάτι αστείο. Αυτό με προβληματίζει πάρα πολύ, με στεναχωρεί απίστευτα, δεν μπορώ να κοιμηθώ». Οσο για το πώς πήρε την απόφαση να προχωρήσει στην καταγγελία κατά του Φιλιππίδη είπε: «Επειδή έχω στενή σχέση με τη Ζέτα Δούκα θεώρησα ηθική μου υποχρέωση να τη στηρίξω αρχικά, μπαίνοντας στη διαδικασία να μοιραστώ τη δική μου ιστορία, από τη στιγμή που ξεκίνησε όλη αυτή η προσπάθεια να αποκαλυφθούν κάποια πράγματα.

Σκοπός μας δεν ήταν να διαβάλλουμε κανέναν, σκοπός μας ήταν να τελειώνει αυτό το μαρτύριο. Αυτός ο φόβος ότι θα πηγαίναμε εμείς ή κάποιος άλλος σε δουλειά και θα φεύγαμε από εκεί πληγωμένοι. Δεν μπορούσα άλλο να το σηκώνω μέσα μου, ήταν κάτι το οποίο γνωρίζαμε ότι συμβαίνει, μας έχει συμβεί εμάς ή το είχαμε ακούσει και έμενε εκεί. Ηταν η σωστή στιγμή, μπήκε μπροστά η Σοφία Μπεκατώρου, μετά η Ζέτα, ήταν ηθική υποχρέωση να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία για να στηρίξουμε και να προστατεύσουμε το μέλλον άλλων ανθρώπων που ενδεχομένως να βίωναν κάτι αντίστοιχο!

Γι’ αυτό παλεύουμε και δεν θα σταματήσουμε, αν δε γίνει» κατέληξε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...






Μποζουκια Αθηνα