Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Τα φιλέτα του campione Ζορζίνιο και η… GNTM Ιζαμπέλ Γκουλάρντ

Το ρομαντικό δείπνο του πρωταθλητή Ευρώπης στη Μικρή Βενετία

Μεγάλο ντέρμπι στη Μύκονο για το Champions League της διασκέδασης ανάμεσα σε αστέρια της μπάλας και καλλονές της πασαρέλας και της μουσικής βιομηχανίας!

Οπως σας αποκάλυψε χθες αποκλειστικά η «Espresso», η άφιξη του πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Ιταλίας Ζορζίνιο ήταν η νέα «μεταγραφή» της μικτής των αστεριών που… παίζουν μπάλα στις κοσμικές παραλίες και στα μπαρ του νησιού! Ο Ζορζίνιο, ο οποίος συνοδεύεται από τη σύντροφό του Κάθριν Χάρντινγκ, έμεινε ξετρελαμένος από το SantAna στην Παράγκα και δεν έλεγε να ξεκολλήσει από την παραλία!

Ρομαντζάδα

Το πρόγραμμά του όμως, εκτός από βουτιές, είχε και πολύ… φαγητό, με την «Espresso» να δημοσιεύει και σήμερα αποκλειστικά φωτογραφίες από τις βραδινές στιγμές του σούπερ σταρ της μπάλας! Ο άσος της Σκουάντρα Ατζούρα και της Τσέλσι βρέθηκε στο μπαλκόνι του εστιατορίου Cantera στη Μικρή Βενετία για να απολαύσει τη θέα και το ηλιοβασίλεμα! Ανθρωπος της «Espresso» που ήταν δίπλα του και έβλεπε τα πάντα κατέγραψε ακόμη τι ήπιε και τι έφαγε! Εκείνος πήρε ένα daiquiri χωρίς αλκοόλ και η σύντροφός του ένα Aperol Spritz, τα οποία συνόδευσαν με rice tacos και rolls magyo kataifi!

Ζορζίνιο
Ο Ζορζίνιο με τη σύντροφό του Κάθριν Χάρντινγκ στο εστιατόριο Cantera

Και, αφού άνοιξε η όρεξή τους με τα ορεκτικά, «χτύπησαν» δύο φιλέτα και μια μεξικάνικη σαλάτα. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, το ζευγάρι, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε, κρατούσε ο ένας το χέρι του άλλου! Να σημειώσουμε πως και η προσωπική ιστορία του Ζορζίνιο, εκτός από την ιστορία που γράφει στα γήπεδα, έχει ενδιαφέρον: Ηταν παντρεμένος από το 2017 ως το 2019 με τη Ναταλία Λετέρι, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Με την Κάθριν τα έφτιαξε μετά το διαζύγιό του! Το ωραίο είναι πως η τραγουδοποιός, που είχε πάρει μέρος και στο αγγλικό «The Voice», είναι πρώην σύντροφος του ηθοποιού Τζουντ Λο, με τον οποίο έχει ένα παιδί! Πέρυσι, γέννησε και τον γιο του Ζορζίνιο, κάνοντάς τον πατέρα για τρίτη φορά.

Ζορζίνιο 2

Στα… ποδοσφαιρικά επίσης της Μυκόνου, ο Γάλλος διεθνής επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν Κιλιάν Εμπαπέ, που έκανε μια… τρύπα στο νερό στα γήπεδα του Euro (του προτείνουμε να βρεθεί με τον Ζορζίνο για να του… εξηγήσει πώς κάποιος γίνεται πρωταθλητής Ευρώπης), ζει σε πιο έντονους ρυθμούς στο νησί των ανέμων!

Ζορζίνιο με Κατσαμπούρη ξανά χα χα
Ο Μάνος Κατσαμπούρης με τον Ζορζίνιο

Να και ο… Εμπαπέ

Ο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής μαζί με τους φίλους του σεργιάνισε στη Χώρα, με τελικό προορισμό το επίσημο opening του εστιατορίου-μπαρ Lio, από τον όμιλο του Pasha. Μες στην τρελή χαρά ο Εμπαπέ διασκέδασε με την ψυχή του, χορεύοντας στους ρυθμούς του dj! Δεν είναι, όμως, μόνο οι ποδοσφαιριστές που διεκδικούν το «τρόπαιο» της διασκέδασης στον πλανήτη «Μύκονος»!

Nocole
Tομ Eβανς και Nικόλ Σέρζινγκερ

Καλλονές του μόντελινγκ και της μουσικής βιομηχανίας έχουν βαλθεί να κλέψουν τη δόξα των αστεριών της μπάλας! Και μιλάμε για καλλονές οι οποίες έχουν αδυναμία στο νησί και δεν περνά από το μυαλό τους να μην έρθουν έστω για λίγο κάθε καλοκαίρι στο νησί των ανέμων! Μετά τη Nικόλ Σέρζινγκερ, που επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος» μαζί με τον αγαπημένο της Tομ Eβανς (η τραγουδίστρια των Pussycat Dolls δεν σταματά να απολαμβάνει με το μαγιό της το ηλιοβασίλεμα και να τροφοδοτεί το Instagram με πόζες-φωτιά), και η Iζαμπέλ Γκουλάρντ προσγειώθηκε στη Μύκονο! Το διεθνούς φήμης μοντέλο, που τα τελευταία χρόνια έρχεται κάθε καλοκαίρι στη χώρα μας, αφού μοίρασε… εγκεφαλικά στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ των Καννών, κατέφθασε με τον σύντροφό του Kέβιν Tραπ και δεν έχασε ούτε λεπτό για να αρχίσει τις βόλτες του στα Ματογιάννια!

150806004
Η Βραζιλιάνα καλλονή με τον σύντροφό της

Η Βραζιλιάνα καλλονή έκανε και μια στάση στο μαγαζί στο οποίο εργάζεται η Παρασκευή Κερασιώτη του «GNTM» (θυμάστε τι κακόβουλα σχόλια είχε δεχτεί η κοπέλα για την απόφασή της να εργαστεί σε κρεπερί του νησιού, λες και η δουλειά είναι ντροπή), με το μοντέλο να έχει την ευκαιρία να συναντά από κοντά τη θεά της πασαρέλας και τις δυο τους να βγάζουν και αναμνηστική φωτογραφία!

kerasioti
Η Παρασκευή Κερασιώτη του «GNTM» με την Iζαμπέλ Γκουλάρντ

Μυκονιάτισσα και η Ηλιάνα

Κι αν οι Βραζιλιάνοι καμαρώνουν για την Γκούλαρντ, έχουμε και εμείς τη δική μας άξια εκπρόσωπο στον χώρο της μόδας! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μετά το τέλος της εκπομπής της «Pop Up», ξεκίνησε διακοπές στο νησί, με το μοντέλο και παρουσιάστρια να επισκέπτεται την αδερφή της και την ανιψιά της, που μένουν στη Μύκονο!

217389780 338146844456699 4278043871703782527 n

Μάλιστα, η Ηλιάνα, που έχει τεράστια αδυναμία στην πιτσιρίκα, απόλαυσε το μπάνιο της στην πισίνα του οικήματος όπου διαμένει, βγάζοντας μάλιστα και φωτογραφίες χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...