«Καρφιά» του Ορέστη Τζιόβα για την παραγωγή των “Άγριων Μελισσών”: «Δίνουν πενταροδεκάρες»

«Όταν το κράτος μου δίνει 534 ευρώ, πώς θα ζήσω;»

Ο Ορέστης Τζιόβας, μιλώντας στο περιοδικό «Εγώ», αναφέρθηκε στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει ο χώρος λόγω της πανδημίας.

Ο γνωστός ηθοποιός, που αγαπάει πολύ το επάγγελμα του, παραδέχτηκε πως τα κλειστά θέατρα και η πανδημία, τον οδήγησαν στο να κάνει και άλλες δουλειές προκειμένου να βγάλει τα προς το ζην.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» και στο γεγονός ότι οι ηθοποιοί που συμμετέχουν στην εν λόγω σειρά χρηματίζονται με «πενταροδεκάρες».

74634273 1401874203299002 3366238007770961352 n

Όλους αυτούς τους μήνες που τα θέατρα ήταν κλειστά, πώς τα έβγαλες πέρα οικονομικά;

Πολύ δύσκολα. Ζει κανείς με 534 ευρώ το μήνα; Έπαιρνα μαύρα λεφτά από κάποια άλλη δουλειά που έκανα και δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω. Όταν το κράτος μου δίνει 534 ευρώ, πώς θα ζήσω; Θα σκοτώσω για να ζήσω και μιλάω πολύ σοβαρά. Πήρα και μια επιστρεπτέα 2000 ευρώ, επειδή είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας. Μου έδωσε δανεικά η αδερφή μου και κάποιοι άλλοι άνθρωποι.

Έχεις ένα παρουσιαστικό που θα ταίριαζε πολύ στις Άγριες Μέλισσες. Θα ήθελες να πάρεις μέρος;

Γνωρίζω πως στις Άγριες Μέλισσες, εκτός των πρωταγωνιστών, τα χρήματα που παίρνουν οι υπόλοιποι είναι πολύ άσχημα. Με το πρόσχημα ότι είναι μια πάρα πολύ καλή σειρά με τεράστια επιτυχία δίνουν πενταροδεκάρες. Στη δικιά μου περίπτωση, επειδή είμαι γνωστός ηθοποιός, δεν θα συνέβαινε αυτό, αλλά καλό είναι να το αναφέρουμε. Όλοι οι παραγωγοί εκμεταλλεύονται το οικονομικό σύστημα που πάει από το κακό στο χειρότερο και δίνουν με πολύ μεγάλη χαρά τον βασικό μισθό, 534 ευρώ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ