Μπιθικώτσης – Τσιριγκάκη: Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στη Μύκονο (φωτο – video)

Ο θρησκευτικός έχει πάρει δύο αναβολές λόγω Covid και θα τελεστεί με τη βάφτιση του μωρού που περιμένουν

Παντρεύτηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 15 Ιουλίου, στη Μύκονο, τόπο καταγωγής της νύφης, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη!

Ο πολιτικός τους γάμος έγινε στο δημαρχείο του νησιού και τον τέλεσε ο δήμαρχος κύριος Κουκάς, παρουσία των μαρτύρων και κουμπάρων τους (ο θρησκευτικός τους γάμος, ύστερα από δύο αναβολές πέρυσι λόγω Covid-19, θα τελεστεί του χρόνου στην Αθήνα, μαζί με τη βάφτιση του μωρού τους), του επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδώρου και της βουλευτού της Ν.Δ. Κατερίνας Μονογυιού! Μάλιστα, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Θεοδώρου θα γίνει εις διπλούν κουμπάρος τους, αφού θα είναι και ο νονός του μωρού τους!

Με τους κουμπάρους Κατερίνα Μονογυού και Δημήτρη Θεοδώρου

Η νύφη, που διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της, έφτασε απαστράπτουσα, με νυφική δημιουργία του οίκου Fedra, διά χειρός της Φαίδρας Θεοδωρίδου, ενώ ο γαμπρός, υπέρλαμπρος, με την ενδυματολογική υπογραφή του ανδρικού οίκου μόδας Straight Razor Way, δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του!

Η Κατερίνα Μονογυού βάζει την… υπογραφή της στον γάμο

Στο πλευρό τους, ο γιος του Γρηγόρη, Γρηγόρης, και η κόρη της Ελένης, Μαρία, που δήλωναν τρισευτυχισμένοι που θα αποκτήσουν αδερφάκι, οι γονείς της νύφης Κωνσταντίνος Τσιριγκάκης και Μαρία Μάρκαρη, αλλά και λίγα δικά τους άτομα.

Το ζευγάρι ευτυχισμένο μετά τον γάμο στο δημαρχείο Μυκόνου

Μετά τον γάμο είχε προγραμματιστεί γαμήλιο τραπέζι σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Avra restaurant, με το νυφικό μενού να περιλαμβάνει αστακούς, γαρίδες και θαλασσινά, όπως αρμόζει στην παραδοσιακή μυκονιάτικη αύρα!

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...