Ο Σταθακόπουλος «σπάει» τη σιωπή του: «Ο Φιλιππίδης υπερέβη τα εσκαμμένα και μετανιώνω που δεν μίλησα»

«Δεν τα έβαζες εύκολα μαζί του. Δεν τολμούσες»

Ο Πάνος Σταθακόπουλος «σπάει» τη σιωπή του και μιλάει για όσα πέρασε όταν συνεργάστηκε με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δούλεψαν μαζί στη σειρά «Το κλειδί» στο STAR και αργότερα στο MEGA στη σειρά «Ο Λάκης ο Γλυκούλης».

Ποια είναι η γνώμη σου για το κίνημα metoo και τις καταγγελίες που έγιναν;

Καταρχήν να πω, ότι αν υπήρχαν από κάποιους άσχημες συμπεριφορές και κάποιες μάλιστα κακουργηματικού χαρακτήρα όπως βιασμοί και σεξουαλικές παρενοχλήσεις σαφώς και είναι απαράδεχτες και καταδικαστέες. Αδικήματα τα οποία δεν πρέπει να παραγράφονται όσα χρόνια κι αν περάσουν. Το πότε είναι έτοιμος ο καθένας να καταγγείλει αυτό που είχε υποστεί, είναι θέμα δικό του και της ψυχής του. Όμως από την άλλη, δεν πρέπει να πολιτικοποιούμε το φλερτ ή το χιούμορ και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνονται τηλε-δίκες, γιατί ευτελίζουν το θέμα και χάνουμε την ουσία. Σεβόμαστε το τεκμήριο αθωότητας και οφείλουμε να περιμένουμε τις αποφάσεις των δικαστηρίων. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, ώστε να μην μπαίνουν όλα και όλοι στο ίδιο τσουβάλι.

Είχες συνεργαστεί με κάποιον από αυτούς που έχουν καταγγελθεί; Έχει συμβεί σε εσένα κάτι παρόμοιο;

Έχω συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη πάρα πολύ θεατρικά και τηλεοπτικά. Προσωπικά με ξεχώρισε και με βοήθησε. Μου έδωσε πρωταγωνιστικό ρόλο, πράγμα το οποίο με έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό. Δεν μπορώ να μην του το αναγνωρίσω αυτό. Δεν αντιλήφθηκα ακραίες καταστάσεις (σεξουαλικές παρενοχλήσεις), ωστόσο ήταν αρκετές οι φορές που υπερέβη τα εσκαμμένα και σε άλλους συναδέλφους- αγόρια και κορίτσια- και σε εμένα προσωπικά. Αναφέρομαι σε λεκτική βία, υπεροψία, κακές συμπροφορές, φωνές.

Εσύ πώς αντέδρασες;

Δεν αντέδρασα και το μετανιώνω. Όμως το γιατί δεν αντιδράει ο καθένας, συμβαίνει για πάρα πολλούς λόγους. Υπάρχει ο φόβος, η ανεργία, οι κλειστές πόρτες. Ήταν ένας ισχυρός παράγοντας με πολλές γνωριμίες μέσα στον χώρο. Δεν τα έβαζες εύκολα μαζί του. Δεν τολμούσες. Υπάρχουν κι άλλα, ωστόσο δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες.

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...