Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Πανδημία και Βάνια έσπρωξαν το μοντέλο Ηλία Αβασκαντήρα να αναλάβει κρεοπωλείο

Παράτησε τις πασαρέλες για το... χασάπικο

Νέο κεφάλαιο στη ζωή του Eλληνα κρεοπώλη, που έγινε μοντέλο διεθνούς φήμης.

Ο Ηλίας Αβασκαντήρας, ο οποίος ζούσε για καιρό στην Αμερική και την Ευρώπη κάνοντας φωτογραφίσεις μόδας και περπατώντας σε πασαρέλες διάσημων οίκων, επέστρεψε στην Ελλάδα.

Το διάσημο μοντέλο μόλις ξέσπασε η πανδημία του κορονοϊού ανέλαβε το κρεοπωλείο της οικογένειάς του, επισημοποίησε τη σχέση του με τη γυναίκα της ζωής του και πρόσφατα έγινε πατέρας μιας χαριτωμένης κορούλας. Δεν τις λες και λίγες αλλαγές…

Αγκαλιά με την κορούλα του

Για τον Ηλία όλα άρχισαν σε ηλικία 18 ετών, όταν τον ανακάλυψε η μετέπειτα booker του στα social media. Εκείνος, αν και δεν είχε σκεφτεί μέχρι τότε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, είδε την πρότασή της ως μια ευκαιρία ζωής και την άρπαξε. Παράλληλα, καθώς η επιχείρηση της οικογένειάς του στο Νέο Ηράκλειο πέρασε στα δικά του χέρια, φρόντισε να φοιτήσει και σε σχολή κρεοπωλών, ώστε να γνωρίζει καλά και αυτό το αντικείμενο.

Ως μοντέλο έχει περπατήσει σε πασαρέλες της Νέας Υόρκης, του Μιλάνου και του Παρισιού, έχει συνεργαστεί με τον Giorgio Armani και τους Dsquared, έχει κάνει φωτογραφίσεις σε κορυφαία περιοδικά μόδας του κόσμου, ενώ έχει υπάρξει το πρόσωπο εταιρίας εσωρούχων στη Σκανδιναβία.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Ηλίας Αβασκαντήρας συνδύαζε τις δύο ιδιότητές του και πηγαινοερχόταν στην Ελλάδα. Επειτα ήρθε η πανδημία, που οδήγησε τα βήματά του πίσω στην Αθήνα σε μόνιμη βάση, καθώς είχε προηγηθεί ο έρωτάς του με την αγαπημένη του Βάνια, με την οποία γνωρίστηκαν στο εξωτερικό και συνειδητοποίησαν ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Φυσικά η κόρη τους, Θέα, που ήρθε στον κόσμο πριν από λίγες ημέρες, έκανε το ζευγάρι να «πετάξει» στον έβδομο ουρανό.

Χαρακτηριστική είναι η περιγραφή της συντρόφου του κάτω από μια κοινή εικόνα τους στο Instagram. «Ο Ηλίας είναι ο άνθρωπος που παράτησε μια σημαντική καριέρα στο μόντελινγκ (από αυτές που υφίστανται αλήθεια) στο εξωτερικό και μια Νέα Υόρκη, που τη λάτρευε, για όσα εκεί είχε και θα έχτιζε, για να γυρίσει στην Αθήνα και να ζήσουμε μαζί, χωρίς να ξέρει καν τι σημαίνει συμβιώνω με τη Βάνια» γράφει -μεταξύ άλλων- στη δημοσίευσή της η σύντροφός του.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...