Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Πέτρος Μπουσουλόπουλος: «Δεν εγκατέλειψα την Αθήνα και τη δουλειά λόγω του Φιλιππίδη»

«Αν άφηνα στον εαυτό μου να συμβεί αυτό θαρρώ πως τότε ναι. Θα μιλούσα για πραγματική ήττα και αποτυχία!»

Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος πέρασε δύσκολες στιγμές στο παρελθόν μετά από παρεξήγηση με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Τις τελευταίες ημέρες φήμες ήθελαν τον νεαρό ηθοποιό να έχει εγκαταλείψει την Αθήνα λόγω της κόντρας τους και με ένα ποστ του στο facebook ξεκαθάρισε τα πράγματα.

«Καλησπέρα! Με αφορμή το ποστ του συναδέλφου Aris Laskos  ,τα σχόλια συναδέλφων  από κάτω (και για να μαι ειλικρινής) και μιας περιρρέουσας ατμόσφαιρας χρόνων γύρω από μένα, αντιλαμβανόμενος πλήρως τις ευγενείς προθέσεις αυτού του ποτ του Άρη Λάσκου,  οφείλω να διευκρινίσω τα εξής: Καταρχάς συμφωνώ απολύτως με τα λεγόμενα του, αναγνωρίζοντας τον αγώνα που κάνει το ΣΕΗ σχετικά με όλο αυτό που συμβαίνει και που διαφαίνεται απολύτως!

Οφείλω να πω πως ενώ πράγματι  το συγκεκριμένο γεγονός ( πέρα από το τεράστιο σοκ, λύπη και αηδία) που μου χε προκαλέσει τότε, θα μπορούσε να σταθεί αρνητικά καταλυτικό για την μετέπειτα πορεία μου στο χώρο, αυτό δε συνέβη. Είχα τη δύναμη, και αν θέλετε τη ψυχραιμία, να καταλάβω, να αξιολογήσω, να σιχαθώ  και να βάλω τελικά στο «απέναντι πεζοδρόμιο» τέτοιες συμπεριφορές  σαν του Φιλιππίδη. Όχι πως δεν ήταν πικρό, ή δύσκολο ακόμα και τρομακτικό! Δεν θέλω όμως επουδενί να δημιουργηθεί η εντύπωση πως «εγκατέλειψα» την Αθήνα και τη δουλειά λόγω του συγκεκριμένου προσώπου. Αυτό με «θίγει» χειροτέρα ως εντύπωση, 1ον διότι δεν εγκατέλειψα καμία δουλειά … Άλλαξαν απλώς οι καλλιτεχνικές μου προτεραιότητες και βλέψεις. 2ον στη Ρόδο βρέθηκα για προσωπικούς λόγους  και 3ον διότι στην παρούσα φάση είμαι πιο ενεργός και γεμάτος καλλιτεχνικά από ποτέ! Και ελπίζω να εξακολουθήσω να εξελίσσομαι ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης , εχοντας όπως και τώρα,  ανθρώπους στο πλάι μου κοινής αισθητικής και ηθικής ! Το σημείωμα μου δεν έχει ίχνος απολογητικής διάθεσης( και γιατί αλλωστε)!

Απλως δε θέλω να δημιουργηθούν ψευδείς εντυπώσεις πως το καλλιτεχνικό μου «σήμερα» είναι ανενεργό η «κατεστραμμένο» λόγω αυτού του προσώπου! Αν άφηνα στον εαυτό μου να συμβεί αυτό θαρρώ πως τότε ναι … Θα μιλούσα για πραγματική ήττα και αποτυχία! Βεβαίως και σοκαρίστηκα και τρόμαξα ως νέος τότε ηθοποιός και γι’αυτό και καταδικάζω ΕΝΤΕΛΩΣ τέτοιες κακοποιητικές συμπεριφορές! Φυσικά και θα μπορούσαν να σταθούν πραγματικά ευνουχειστικές  για πολλούς συνάδελφους γι’ αυτό και η θέση και ο αγώνας σας-μας είναι ιδιαιτέρως σημαντική! Επειδή δεν προσπερνάμε όλοι με την ίδια ταχύτητα τις διάφορες και διαφορετικών ειδών κακοποιήσεις γι’ αυτό και χρειάζεται να ‘μαστε ο ένας πλάι στον άλλον! Με συγχωρείτε για την πιθανή «φλυαρία». Συμβαίνει προς αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων! Συνεχίστε έτσι ΣΕΗ και είμαστε δίπλα σας! Ευχαριστώ !  Πέτρος Μπουσουλόπουλος»

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα