Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Γιώργος Σαμπάνης: Στο δυναμικό της Panik Records

Στο δυναμικό της Panik Records ανήκει πλέον (και) ο...

Η Κερασία Σαμαρά στο πλευρό του Βασιλόπουλου για το «Κουαρτέτο»

Η Κερασία Σαμαρά πήρε τη θέση της Νάντιας Μουρούζη...

Η «Ναυτεμπορική» έκλεισε 100 χρόνια ζωής, μένοντας πιστή στη δέσμευσή της για...

Τη συμπλήρωση των 100 ετών από την έκδοσή της...

Έμπνευση & έρωτας με φόντο τον Νείλο για την Ευγενία Νιάρχου

Η jetsetter, σχεδιάστρια κοσμημάτων και «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου...

«Τερζή travel»: Τα check in του της σέξι μοντέλου ανά την υφήλιο

Η «Miss Best Body» έκλεψε την παράσταση!

Ποια Πάρις Χίλτον θα αναρωτηθεί κανείς αν κάνει προσεκτικά check in στον λογαριασμό της Αναστασίας Τερζή στο Instagram! Bλέπετε, το εκρηκτικό μοντέλο και τραγουδίστρια, η οποία βάζει φωτιά όχι μόνο στους διαγωνισμούς ομορφιάς αλλά και στην πίστα, έχει βαλθεί να ξεπεράσει τη χρυσή κληρονόμο στα… αεροπορικά μίλια, ταξιδεύοντας διαρκώς σε προορισμούς εντός και εκτός Ελλάδας.

IBIZA

Ο ταξιδιωτικός κατάλογος της Τερζή είναι πραγματικά τέτοιος που θα έκανε ακόμη και τους παρουσιαστές ταξιδιωτικών προορισμών να ζηλέψουν. Ακόμη και όταν πριν από λίγες εβδομάδες έκανε εντυπωσιακή «απόβαση» στον Λίβανο, εκπροσωπώντας επάξια την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό Miss World Next Top Model 2021, όπου στέφθηκε «Miss Best Body», η Αναστασία Τερζή δεν έκλεψε την παράσταση μόνο στο stage των καλλιστείων, αλλά και εκτός, μια και το τουρ της όλες τις ημέρες της παραμονής της στη Βηρυτό πριν και μετά τον διαγωνισμό ομορφιάς ήταν εντυπωσιακό, με το instagram-ικό της πορτφόλιο να είναι γεμάτο φωτογραφίες της που κόβουν την ανάσα.

BYRHTTOS 1

Ακόμη, όμως, και όταν επέστρεψε στα πάτρια εδάφη με την κορδέλα και το στέμμα, το εντυπωσιακό μοντέλο, το οποίο το Ντουμπάι το έχει για ψωμοτύρι, δεν έκατσε σε… ησυχία και μεταμορφώθηκε η ίδια σε ηφαίστειο στο νησί της Σαντορίνης.

Με αέρα super model (οι τίτλοι της, από τον Μiss Grand Greece International έως τον Μiss Fashion Model of the World και τον Μiss International, τα λένε από μόνοι τους) έκανε άνω κάτω την Καλντέρα με τις σέξι εμφανίσεις της.

SYROS

Κοσμοπολίτικοι προορισμοί

Η συνέχεια, όμως, για το «Terzis travel» ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακή με μια στάση στη Σύρο, προτού η Αναστασία μπει στο αεροπλάνο με προορισμό τις κοσμοπολίτικες Κάννες και το Σαν Τροπέ, όπου, σαν μια άλλη σταρ του σινεμά και με χολιγουντιανές εμφανίσεις, περπάτησε στους πιο high δρόμους. Βρέθηκε στα πιο in εστιατόρια, ενημερώνοντας πάντα τους χιλιάδες ακολούθους της για το ταξιδιωτικό της πρόγραμμα.

KANNES

DISNEYLAND

Και επειδή η ίδια νιώθει σαν ένα μικρό παιδί, με την αθωότητα να την κυριεύει, επισκέφτηκε και την Disneyland, ζώντας το δικό της παραμύθι με τους ήρωες των παιδικών μας χρόνων. Η «ντούρασελ», όμως, Αναστασία δεν έχει σταματημό αυτό το καλοκαίρι, αφού, μετά τη Γαλλία, ξαναμπήκε στο αεροπλάνο με κατεύθυνση την Ιμπιζα, όπου προ πανδημίας το κλάμπινγκ και η διασκέδαση δεν είχαν σταματημό. Ομως, για την ίδια αυτά είναι ψιλά γράμματα. Το «Terzis travel» είναι ακάθεκτο και δεν το σταματά ούτε ο Covid! «Γατάκι», Πάρις Χίλτον!

SANTORINI 2

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...

Ο αδερφός της Νταϊάνα κακοποιήθηκε στα 11 του

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από ενήλικη γυναίκα έπεσε ο μικρότερος...

Ελένη Νταράλα: Στο ψυχιατρείο η αδελφή του Νταλάρα!

Ωρες αγωνίας για την ετεροθαλή αδελφή του Γιώργου Νταλάρα,...