Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Σοκ με τον ράπερ Lil Jon: Νεκρός ο 27χρονος γιος του –...

Σοκ και βαθιά συγκίνηση προκαλεί η είδηση ότι ο...

Ελένη Φουρέιρα για τα 3α γενέθλια του γιου της: «Η ωραιότερη ημέρα...

Η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να μοιραστεί με τους followers...

Νίκος Μουτσινάς για τα σενάρια επιστροφής: «Δε μου λείπει η τηλεόραση»

Ο Νίκος Μουτσινάς φαίνεται πως πλησιάζει όλο και περισσότερο...

Νονά Κίμπερλι!

Όταν στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν ο Κωνσταντίνος...

Γιώργος Γιαννόπουλος – «Σέβομαι τις καταγγελίες των κοριτσιών, αλλά δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε χαμό»

«Υπήρξαν κοπέλες που φτάσανε στην υπερβολή. Έχω φτάσει μέχρι τον εισαγγελέα»

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στις καταγγελίες ηθοποιών για παρενοχλήσεις και βιασμούς ωστόσο συμβούλεψε τις γυναίκες να μη κάνουν χαμό και να αφήσουν τη δικαιοσύνη να αποφανθεί.

Όσον αφορά τις καταγγελίες στο θέατρο, ποια είναι γνώμη σας;

Αν είναι πραγματικότητα αυτά που καταγγέλθηκαν, να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι από τη δικαιοσύνη. Αλλά όλοι πρέπει να περιμένουμε, οι αρμόδιοι να πάρουν τις αποφάσεις. Σέβομαι απόλυτα τις καταγγελίες των κοριτσιών, αλλά δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε χαμό. Η δικαιοσύνη ευτυχώς υπάρχει και θα κάνει τη δουλειά της.

Είστε ένας γοητευτικός άντρας. Σας έχει συμβεί θαυμαστές σας να ξεπεράσουν τα όρια;

Υπήρξαν κοπέλες που φτάσανε στην υπερβολή. Έχω φτάσει μέχρι τον εισαγγελέα. Με παρακολουθούσαν επανειλημμένως. Όταν ο άλλος φτάνει σε αυτό το σημείο, είναι τρέλα. Δεν ξέρεις πού μπορεί να φτάσει. Με ενόχλησε πολύ, ήταν άρρωστο. Είχε βρει και τον αριθμό μου και με έπαιρνε καθημερινά, απανωτά τηλέφωνα. Δεν έγινε μία, αλλά πολλές φορές. Τώρα ευτυχώς έχουν ηρεμήσει τα πράγματα.

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Αλέξανδρος Παρθένης: Το πρόβλημα υγείας και ο γάμος του

Ο Αλέξανδρος Παρθένης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.