Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Η Μαρία Ναυπλιώτου στα 52 της αναστατώνει τη Κεφαλονιά ποζάροντας με μπικίνι

Πόζαρε στα βραχιά!

Η Μαρία Ναυπλιώτου απόλαυσε τις διακοπές της στη Κεφαλονιά και αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό με τις εμφανίσεις της με μαγιό.

Η ηθοποιός στα 52 της διαθέτει ένα θανατηφόρο κορμί καθώς γυμνάζεται και προσέχει πολύ τη διατροφή της. Χαλαρώνει και ξεκουράζεται καθώς από τη νέα σεζόν θα υποδυθεί για τέταρτη χρονιά τη Μαρία Κάλλας. Πρόσφατα είχε αποκαλύψει τον λόγο που δεν έκανε δική της οικογένεια.

«Ίσως επειδή αγαπάω πάρα πολύ τα παιδιά και επειδή καταλαβαίνω ότι χρειάζονται χώρο και αφοσίωση, ενώ εγώ διάλεξα μια ζωή πολύ δύσκολη, αυτό είναι ένα κομμάτι που δεν έχω κάνει μέχρι σήμερα οικογένεια. Το άλλο κομμάτι είναι ότι δεν πιστεύω ότι η δημιουργία οικογένειας και παιδιών είναι η απάντηση για όλους τους ανθρώπους για τα βαθύτερα υπαρξιακά μας θέματα και τη μοναξιά μας. Γιατί πολλές φορές αντιμετωπίζεται και έτσι. Ως μια απάντηση για να πάμε παραπάνω. Σε κάθε άνθρωπο, όμως, λειτουργεί διαφορετικά. Εγώ όντως αφοσιώθηκα στην Τέχνη μου, όντως έδωσα το μεγαλύτερο κομμάτι μου στην Τέχνη μου χωρίς όμως στην πραγματικότητα να έχω θυσιάσει κάτι άλλο. Δηλαδή δεν θυσίασα ούτε την προσωπική μου ζωή, ούτε τις επιλογές μου σε άλλα πράγματα. Στις φιλίες μου, στις ερωτικές μου σχέσεις, στις διακοπές μου. Στη ζωή που ζω ως κανονικός άνθρωπος».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα