Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Πέρασε στην αντεπίθεση Τούνη μετά τη «πατάτα» για τα κλειστά μαγαζιά στους Παξούς

Έβγαλε και διάγγελμα!

Την ώρα που πάνω από 15.000 followers (σε σύνολο 800.000)… κούνησαν το μαντίλι του αποχαιρετισμού στην Ιωάννα Τούνη μέσα σε λιγότερο από δύο 24ωρα ύστερα από όσα εκείνη είπε για το ωράριο -εν μέσω ιστορικού καύσωνα- των εστιατορίων στους Παξούς («Εχω πάθει σοκ. Ολα τα ταβερνάκια-εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι high season, 1 Αυγούστου.

Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί» ήταν η… ατάκα της), η influencer εν μέσω υβριστικών μηνυμάτων που δέχεται προχώρησε σε ένα ιντερνετικό «διάγγελμα» προκειμένου να υπερασπιστεί τη θέση της, δίχως όμως να ζητήσει μια συγγνώμη για την αστοχία της δήλωσής της ή έστω να παραδεχτεί πως έκανε λάθος.

«Με περιμένουν στη γωνία»

203744758 843376772959972 2204230053580394209 n

«Εχω σιχαθεί να με περιμένουν στη γωνία! Ψάχνετε διακαώς να βρείτε το λάθος μου. Πρέπει να είμαι οπωσδήποτε κομπλεξική, κακιά, άπονη, χαζογκόμενα, ρηχή, αναίσθητη, ασυνείδητη, βίζιτ*, που**να… Κάτι! Πρέπει οπωσδήποτε μια κοπέλα που φαινομενικά “τα έχει όλα λυμένα” να μην τα έχει! Κάτι κακό να κρύβεται, κάτι κακό να συμβαίνει πίσω από όλο αυτό. Ε, λοιπόν, φτάνει! Εχω δεχθεί τόση ύβρη και τόσο bullying, χωρίς να έχω πειράξει ποτέ κανέναν! Είμαι μια κοπέλα που δεν της χαρίστηκε τίποτα! Για να καταλάβεις, πριν χρόνια, όταν πέρασα Παιδαγωγικό στην Αλεξανδρούπολη, για να καταφέρω όντως να σπουδάσω, συγκατοίκησα με μια κοπέλα παντελώς άγνωστη! Γιατί δεν είχα λεφτά να πληρώσω το ενοίκιο! Εχω δουλέψει χρόνια σερβιτόρα, προμόσιον, μπαρ, sitting κ.λπ. σε μπιτς μπαρ, εστιατόρια, καφετέριες, κλαμπ, παντού! Εχω κάνει 12ωρα και 12ωρα εργασίας παράλληλα με τη σχολή μου… Και για όσους σπεύσουν να μου προσάψουν οτιδήποτε, έχω δύο εταιρίες και τεράστιες ευθύνες! Δεν είμαι απλά “influencer” και δεν βγαίνω απλά φωτογραφίες!

Το ότι έπειτα από χρόνια καθαρής δουλειάς και στοχοπροσήλωσης κατάφερα στα 28 μου να έχω μια άλφα οικονομική άνεση, δεν το χρωστάω σε κανέναν και σίγουρα δεν το στέρησα από εσένα που κάθεσαι και με δικάζεις με τόσο φτηνό και τραγικό τρόπο! Οσον αφορά την τελευταία μου “δήλωση” που με κατασπάραξες -once again-, αυτό που είπα είναι πως δεν γίνεται σε μια χώρα όπου η οικονομία στηρίζεται στον τουρισμό, σε νησιά (όπως οι Παξοί που επισκέφτηκα χθες) που η σεζόν διαρκεί 2-3 μήνες όλο τον χρόνο, να κλείνουν όλα τα ταβερνάκια και τα μαγαζιά μέχρι αργά το απόγευμα! Και όχι γιατί “δεν βρήκε φαγητό η Τούνη”, αλλά γιατί δεν θα βρει φαγητό κανένας τουρίστας! Αν γνώριζες πως θα πας κάπου να περάσεις τις διακοπές σου και δεν θα έβρισκες τίποτα ανοιχτό να φας ή να πιεις… θα πήγαινες; Αυτό λέω! Προς Θεού, όχι να δουλεύουν οι άνθρωποι από το πρωί μέχρι το βράδυ, υπάρχουν ωράρια! Και γι’ αυτούς που με βρίζετε με κατεβατά και μου εύχεστε καρκίνο επειδή έχει ζέστη έξω, σκοτώστε με! Λογικά εγώ ευθύνομαι και για τον καύσωνα στην Ελλάδα! Ας τα κλείσουμε, όλα να κάτσουμε σπίτι μας κάτω από το κλιματιστικό, να επιταχύνουμε τη χρεοκοπία! Αλήθεια, κουράστηκα να απολογούμαι για τα αυτονόητα… Κουράστηκα! Φτάνει πια» ανέφερε στο… διάγγελμά της!

Νέος γύρος στο twitter

Ακόμη και έτσι όμως η Τούνη δεν έπεισε και στο twitter τη στόλισαν και πάλι: «Οχι ότι μου κάνει εντύπωση, αλλά είναι εμφανές ότι η Ιωάννα ούτε που κατάλαβε τον λόγο για τον οποίο τόσος κόσμος ενοχλήθηκε με το χθεσινό της στόρι. Αντιθέτως, εσύ (β’ ενικός φυσικά!) πάλι την παρεξήγησες και εννοείται πως το πρόβλημά σου είναι η οικονομική της άνεση» έγραψε ένας χρήστης. Τη σκυτάλη πήρε άλλος και έγραψε: «Η γνωστή τακτική των σκουπιδιών τύπου Τούνη, να το παίζουν θύματα ενώ δεν έχουν ίχνος ενσυναίσθησης και νομίζουν ότι απευθύνονται σε χάπατα, απαριθμώντας τα τάχα αξιοδάκρυτα κατορθώματά τους. Ολοι αυτοί οι φελλοί δεν είναι τίποτα χωρίς το ίνσταγκραμ, 15k έχασε και ήδη τρέμει».

«Εγραψε ένα ανούσιο τεράστιο κατεβατό αναλύοντας το “τίποτα”, κάνοντας για πολλοστή φορά επίκληση στο συναίσθημα, ενώ θα μπορούσε απλά να πει ένα “συγγνώμη, έκανα λάθος”. Ιωάννα, δεν είσαι θύμα της σκέψης σου, απλώς είσαι ηλίθια» υποστήριξε άλλος!

{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...