Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Πρώτη κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρου – Ελληνίδου

Πρώτη κοινή κοσμική εμφάνιση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και...

Η Ιζαμπέλα Φούλοπ και ο πολίστας Γιώργος Δερβίσης ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Το love story της όμορφης ηθοποιού, που βρήκε τον «Ηλιο» στα μάτια του ασημένιου ολυμπιονίκη του Τόκιο

Ο «Ήλιος» μπήκε στη ζωή της όχι μόνο τηλεοπτικά αλλά και προσωπικά, και μάλιστα εδώ και τρία χρόνια, προτού η ίδια γίνει ακόμη πιο γνωστή στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1. Γιατί για την Ιζαμπέλα Φούλοπ ο έρωτας δεν περνά από το στομάχι, αλλά από τις… πισίνες!

Η πανέμορφη ηθοποιός και κόρη του γνωστού Ούγγρου εικαστικού Τίμπορ Φούλοπ, που πέρασε τα παιδικά της χρόνια στην Αθήνα με συχνές επισκέψεις στη Βουδαπέστη, έχει βρει τον άντρα της ζωής της στο πρόσωπο του πολίστα και αργυρού ολυμπιονίκη στο Τόκιο Γιώργου Δερβίση. Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», το ζευγάρι έπειτα από τρία χρόνια σχέσης αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του και να δώσει όρκους αιώνιας πίστης μέσα στο 2022, επισφραγίζοντας με τον πιο γλυκό τρόπο τον δυνατό έρωτά του.

Έναν έρωτα που στεγάζουν κάτω από το ίδιο σπίτι, μια και συζούν (τα παιδιά μένουν στα νότια προάστια και, συγκεκριμένα, στη Βούλα). Ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου τον ιδανικό σύντροφο για τα καλά και τα άσχημα. Η Ιζαμπέλα στέκεται σαν βράχος αυτά τα χρόνια στο πλευρό του πολίστα του Ολυμπιακού και όλο αυτό το διάστημα έζησε την προσπάθειά του μέσα από το απαιτητικό πρόγραμμα των προπονήσεων για να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να γυρίσει από την Ιαπωνία με το αργυρό μετάλλιο στο στήθος ως μέλος της Εθνικής ομάδας πόλο.

Η ηθοποιός, ξέροντας άλλωστε πόσο έχει κοπιάσει ο Δερβίσης στις πισίνες, ήταν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να τον υποδεχθεί μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής και να χαθεί υπερήφανη για εκείνον στην αγκαλιά του. Δεν ήταν λοιπόν μόνο η Κόνι Μεταξά που δεν κρατήθηκε και έτρεξε στο αεροδρόμιο για να αγκαλιάσει τον καλό της Μάριο Καπότση (σημειωτέον, Καπότσης και Δερβίσης είναι πάρα πολύ καλοί φίλοι), αλλά και η Ιζαμπέλα Φούλοπ, που με υπερηφάνεια κοιτούσε το αργυρό μετάλλιο στο στήθος του συντρόφου της.

Αλλα και ο Δερβίσης, παρόλο που δεν προέρχεται από τον καλλιτεχνικό χώρο, είναι πάντα στο πλευρό της ταλαντούχας ηθοποιού και τη στηρίζει σε κάθε της απόφαση. Αφουγκράζεται τις ανησυχίες της (πέρασαν μαζί και τη βασανιστική για τους ηθοποιούς καραντίνα, με τα θέατρα να είναι κλειστά και τις τηλεοπτικές παραγωγές να συναντούν χίλιες δυσκολίες λόγω των lockdowns) και επικροτεί τις επαγγελματικές της επιλογές.

Έτσι λοιπόν, έπειτα από τρία χρόνια οι δυο τους, που ποτέ δεν έκρυψαν δημόσια τη σχέση και τον έρωτά τους, είναι έτοιμοι για γάμο, με τη βαφτιστήρα του ηθοποιού Κώστα Καρρά και τον 26χρονο πολίστα του Ολυμπιακού να ετοιμάζονται να ζήσουν πολύ σύντομα την πιο σημαντική στιγμή στη ζωή τους.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...






Μποζουκια Αθηνα