Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Πρώτη κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρου – Ελληνίδου

Πρώτη κοινή κοσμική εμφάνιση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Σπύρος Φωκάς – Η ΔΕΗ τον έστειλε ξανά στο νοσοκομείο

Ο Σπύρος Φωκάς πήρε εξιτήριο για να γυρίσει σπίτι του και βρέθηκε στο... σκοτάδι!

Ο Σπύρος Φωκάς πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Κορίνθου, στην Παθολογική Κλινική του οποίου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες, καθώς η κατάσταση της υγείας του παραμένει επιβαρυμένη μετά τη μακροχρόνια πρόσφατη νοσηλεία του στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Ο 85χρονος ηθοποιός γύρισε στο σπίτι του, στο Καλαμάκι Κορινθίας, όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, ωστόσο, φτάνοντας εκεί, διαπίστωσε πως του είχαν κόψει το ρεύμα από τον ΔΕΔΔΗΕ λόγω μεγάλων οφειλών. Σύμφωνα με φίλο του ηθοποιού, καταστράφηκαν φάρμακα που βρίσκονταν στο ψυγείο, γεγονός που τον ανάγκασε να επιστρέψει εκ νέου στο νοσοκομείο. Όπως ανέφεραν πάντως από τη ΔΕΗ, η επανασύνδεση του ρεύματος στο σπίτι του Σπύρου Φωκά θα γινόταν άμεσα, ούτως ώστε ο ηθοποιός να επιστρέψει σπίτι του όσο το δυνατόν συντομότερα. Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού είχε επιδεινωθεί, γι’ αυτό είχε εισαχθεί ξανά εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Νωρίτερα, είχε νοσηλευτεί για 28 ημέρες και στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Aνθρωπος από το στενό του περιβάλλον έχει κάνει λόγο για τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Η σύζυγός του Λίλιαν και ο αδελφικός του φίλος Θοδωρής Σεργιάδης είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό του και παλεύουν με κάθε τρόπο για να έχει μια αξιοπρεπή καθημερινότητα.

«Ο Σπύρος, πρώτη φορά στη ζωή του, έπειτα από επίμονες προσπάθειες πήρε πνευματικά δικαιώματα από τις τόσες ταινίες που είχε παίξει στον ιταλικό κινηματογράφο. Ωστόσο, επειδή χρωστούσε στην Εφορία, όλα αυτά τα λεφτά παρακρατήθηκαν. Αποτέλεσμα, να μην έχουμε ούτε ένα ευρώ να ζήσουμε, αλλά και να πληρώσουμε το ρεύμα, οπότε η ΔΕΗ το έκοψε. Όλα αυτά δημιούργησαν στενοχώρια, δυσφορία και πόνους στην καρδιά στον Σπύρο μου, με αποτέλεσμα να εισαχθεί επειγόντως στο νοσοκομείο. Το ποσό που χρωστούσαμε ήταν 1.500 ευρώ, ωστόσο βάζαμε κάθε μήνα κάποια χρήματα. Όμως, η υπηρεσία της ΔΕΗ θεώρησε σωστό να κόψει το ρεύμα. Δεν είχαμε ούτε φως ούτε ψυγείο ούτε έναν ανεμιστήρα για να αισθάνεται ο Σπύρος καλά» είχε πει η σύζυγος του Σπύρου Φωκά στην «Espresso» τον περασμένο Ιούνιο.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...






Μποζουκια Αθηνα