Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Λουκέτο επτά ημερών στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Βέρτης και πρόστιμο 10.000 €

«Ντου» από την Αστυνομία

Αποφασισμένη να προχωρήσει στην πιστή εφαρμογή των μέτρων κατά του κορονοϊού εμφανίζεται η Πολιτεία, καθώς η κυβέρνηση και η επιτροπή φαίνεται πως ανησυχούν ιδιαίτερα για το φθινόπωρο και τον κίνδυνο να ζήσουμε μία εκ νέου σημαντική αύξηση των κρουσμάτων και των διασωληνωμένων.

Στα «νύχια» των αστυνομικών ελέγχων φαίνεται πως έπεσε και το μουσικό κέντρο ΥΤΟΝ, στο οποίο εμφανίζεται ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης και βρίσκεται επί της οδού Πέτρου Ράλλη 38.

Στο πλαίσιο ελέγχου για τα μέτρα κατά της πανδημίας, η Οικονομική Αστυνομία και η Ασφάλεια Αττικής διαπίστωσαν σημαντικές παραβάσεις, που είχαν ως συνέπεια την επιβολή προστίμου και το επταήμερο λουκέτο.

Συγκεκριμένα, τα κλιμάκια της Αστυνομίας εισήλθαν στο κέντρο λίγο πριν τις 2.30 τα ξημερώματα της Κυριακής και επέβαλαν διοικητικό πρόστιμο 10.000 ευρώ, καθώς διαπιστώθηκε ότι στον δειγματοληπτικό έλεγχο 30 ατόμων οι πέντε εξ αυτών δεν έφεραν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης. Επιπλέον, επέτρεπε σε πελάτες να βρίσκονται μόνο όρθιοι και δεν είχε αναρτηθεί έντυπη ή ηλεκτρονική επιγραφή ως προς τον μέγιστο αριθμό ατόμων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αναμένεται να ακολουθήσει η διαδικασία σφραγίσματος του καταστήματος λόγω των παραβάσεων για επτά ημερολογιακές ημέρες.

Την ίδια στιγμή, σε έλεγχο που έγινε για την έκδοση αποδείξεων δεν διαπιστώθηκε παράβαση, ενώ από την καταγραφή των απασχολουμένων στην εν λόγω επιχείρηση προέκυψε πως πρόκειται για 60 άτομα που είχαν καταχωριστεί κανονικά στους πίνακες προσωπικού.

Μήνυμα

Η επιβολή του συγκεκριμένου προστίμου σε ένα μεγάλο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας δείχνει πως πρόθεση της κυβέρνησης είναι ένα ηχηρό μήνυμα προς όλα τα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας για την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

Υπενθυμίζεται πως το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης στις αρχές του καλοκαιριού είχε κατεβάσει ρολά, αδυνατώντας, όπως ανέφερε τότε σε ανακοίνωσή του, να αντεπεξέλθει στα μέτρα κατά της πανδημίας.

Ο Νίκος Βέρτης επρόκειτο να κάνει δύο εμφανίσεις στο γνωστό νυχτερινό κέντρο της Πειραιώς: μία το Σάββατο και άλλη μία χθες, η οποία δεν έγινε.

Μέσω ανακοίνωσής του ο Γεώργιος Κλεφτοδήμος, πληρεξούσιος δικηγόρος του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, τονίζει ότι η επιχείρηση τηρεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας κατά γράμμα και προσθέτει ότι όλοι οι πελάτες ήταν καθήμενοι καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα