Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Λουκέτο επτά ημερών στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Βέρτης και πρόστιμο 10.000 €

«Ντου» από την Αστυνομία

Αποφασισμένη να προχωρήσει στην πιστή εφαρμογή των μέτρων κατά του κορονοϊού εμφανίζεται η Πολιτεία, καθώς η κυβέρνηση και η επιτροπή φαίνεται πως ανησυχούν ιδιαίτερα για το φθινόπωρο και τον κίνδυνο να ζήσουμε μία εκ νέου σημαντική αύξηση των κρουσμάτων και των διασωληνωμένων.

Στα «νύχια» των αστυνομικών ελέγχων φαίνεται πως έπεσε και το μουσικό κέντρο ΥΤΟΝ, στο οποίο εμφανίζεται ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης και βρίσκεται επί της οδού Πέτρου Ράλλη 38.

Στο πλαίσιο ελέγχου για τα μέτρα κατά της πανδημίας, η Οικονομική Αστυνομία και η Ασφάλεια Αττικής διαπίστωσαν σημαντικές παραβάσεις, που είχαν ως συνέπεια την επιβολή προστίμου και το επταήμερο λουκέτο.

Συγκεκριμένα, τα κλιμάκια της Αστυνομίας εισήλθαν στο κέντρο λίγο πριν τις 2.30 τα ξημερώματα της Κυριακής και επέβαλαν διοικητικό πρόστιμο 10.000 ευρώ, καθώς διαπιστώθηκε ότι στον δειγματοληπτικό έλεγχο 30 ατόμων οι πέντε εξ αυτών δεν έφεραν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης. Επιπλέον, επέτρεπε σε πελάτες να βρίσκονται μόνο όρθιοι και δεν είχε αναρτηθεί έντυπη ή ηλεκτρονική επιγραφή ως προς τον μέγιστο αριθμό ατόμων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αναμένεται να ακολουθήσει η διαδικασία σφραγίσματος του καταστήματος λόγω των παραβάσεων για επτά ημερολογιακές ημέρες.

Την ίδια στιγμή, σε έλεγχο που έγινε για την έκδοση αποδείξεων δεν διαπιστώθηκε παράβαση, ενώ από την καταγραφή των απασχολουμένων στην εν λόγω επιχείρηση προέκυψε πως πρόκειται για 60 άτομα που είχαν καταχωριστεί κανονικά στους πίνακες προσωπικού.

Μήνυμα

Η επιβολή του συγκεκριμένου προστίμου σε ένα μεγάλο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας δείχνει πως πρόθεση της κυβέρνησης είναι ένα ηχηρό μήνυμα προς όλα τα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας για την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

Υπενθυμίζεται πως το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης στις αρχές του καλοκαιριού είχε κατεβάσει ρολά, αδυνατώντας, όπως ανέφερε τότε σε ανακοίνωσή του, να αντεπεξέλθει στα μέτρα κατά της πανδημίας.

Ο Νίκος Βέρτης επρόκειτο να κάνει δύο εμφανίσεις στο γνωστό νυχτερινό κέντρο της Πειραιώς: μία το Σάββατο και άλλη μία χθες, η οποία δεν έγινε.

Μέσω ανακοίνωσής του ο Γεώργιος Κλεφτοδήμος, πληρεξούσιος δικηγόρος του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, τονίζει ότι η επιχείρηση τηρεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας κατά γράμμα και προσθέτει ότι όλοι οι πελάτες ήταν καθήμενοι καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...