Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Γνωστός παρουσιαστής είπε – «Να έχω απέναντί μου τη Μαρινέλλα και να με πιάνει αναγούλα»

Άτυχη στιγμή

Ποιος γνωστός παρουσιαστής έκανε αυτές τις δηλώσεις για τη Μαρινέλλα. Σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε τι του συνέβη έχοντας καλεσμένη στην εκπομπή του τη σπουδαία κυρία του ελληνικού πενταγράμμου.

«Κάνω τον Αδύναμο Κρίκο στην Κύπρο, τελειώνω αργά και η πτήση είναι πρωί. Άρα δεν κοιμάμαι, προετοιμάζομαι για τη συνέντευξη, μπαίνω στο αεροπλάνο, έρχομαι, κάνει κρύο, πάω στο σπίτι της Μαρινέλλας. Έχει ετοιμάσει φαγητά για να μας υποδεχτεί. Κάθομαι σε μία θέση δίπλα στο τζάκι που είναι αναμμένο. Είμαι άγρυπνος, έχω πετάξει κάνει κρύο και ξαφνικά νιώθω να με πιάνει αυχενικό, ημικρανία, αναγούλα και τα λοιπά από όλη αυτή την ταλαιπωρία.

Έχω απέναντί μου μια Μαρινέλλα που έχει 30 χρόνια να μιλήσει στην τηλεόραση, να είναι ευδιάθετη, να έχει όρεξη και μου λέει απίστευτα πράγματα για τον Καζαντζίδη, για την καριέρα της, για τη ζωή της και εγώ εκείνη την ώρα να λέω «Κρατήσου, κρατήσου!». Περιμένεις μια συνέντευξη και τι μπορεί να σου συμβεί εκείνη την ώρα. Εντάξει, τα καταφέραμε, γράψαμε μιάμιση ώρα περίπου», δήλωσε ο Τάσος Τρύφωνος στην εκπομπή «Καλοκαίρι#not».

https://www.youtube.com/watch?v=KPMe7RWVl80&feature=emb_title

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα