Ο Ζαν Πολ Γκοτιέ συνάντησε τις «Άγριες Μέλισσες»

Τραγωδία με... άρωμα Γκοτιέ

Ο Ζαν Πολ Γκοτιέ παρακολούθησε αρχαία τραγωδία στο Θέατρο Πέτρας και φωτογραφήθηκε με τον «Προμηθέα Δεσμώτη»… αυτοπροσώπως. Μετά τις διακοπές του στη Μύκονο, εκεί κατά τα μέσα Ιουνίου που δεν είχε ακόμη πολύ κόσμο το νησί, ο διεθνούς φήμης Γάλλος σχεδιαστής, ο οποίος είναι λάτρης της χώρας μας και διατηρεί δικό του σπίτι down town στην Αθήνα, βρίσκεται και πάλι εδώ.

Εχοντας μυηθεί σε ένα ευρύ φάσμα της ελληνικής τέχνης, παρακολουθώντας κατά καιρούς συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, ο δημιουργός από τη Γαλλία, ο οποίος έχει ντύσει παγκόσμιους αστέρες, θέλησε τούτη τη φορά να παρακολουθήσει αρχαία τραγωδία, συγκεκριμένα το αριστούργημα του Αισχύλου «Προμηθέας Δεσμώτης», σε παραγωγή του Θεάτρου Πορεία και σκηνοθεσία του Αρη Μπινιάρη, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Στάνκογλου στον ομώνυμο ρόλο, που μετά την Επίδαυρο και άλλα ανοιχτά θέατρα της περιφέρειας έφτασε επιτέλους και στην Αττική.

Ο Ζαν Πολ βρέθηκε από νωρίς στο θέατρο Πέτρας, τηρώντας τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό και φορώντας φυσικά τη μάσκα του. Κάθισε στις πρώτες θέσεις και χειροκρότησε θερμά και όρθιος όλους τους πρωταγωνιστές στο τέλος της βραδιάς. Ο ίδιος, μάλιστα, δεν παρέλειψε να επισκεφθεί τα παρασκήνια προκειμένου να συγχαρεί προσωπικά τα μέλη του θιάσου και να φωτογραφηθεί μαζί τους, για να έχει κάτι να θυμάται από τη μοναδική αυτή βραδιά.

Οι «Άγριες Μέλισσες» αντάμωσαν με τον «Θωμά Κυπραίο»!

Τον… κυνηγούν οι «Μέλισσες» ακόμη και τώρα που έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος από τότε που ο Γιάννης Στάνκογλου αποχώρησε από τη δραματική σειρά του ΑΝΤ1.

Μπορεί ο ήρωάς του, Θωμάς Κυπραίος, να αποδήμησε σε τόπο χλοερό στα τέλη της πρώτης σεζόν, ωστόσο οι φιλίες που έκανε ο ταλαντούχος ηθοποιός με τους συναδέλφους του, οι οποίοι εξακολουθούν να παίζουν στις «Αγριες μέλισσες», φαίνεται πως είναι στενές. Απόδειξη; Η Θεοφανία Παπαθωμά, ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο Αλέξανδρος Καλπακίδης, ο Χρήστος Πλαΐνης και ο Κωστής Σαββιδάκης πήγαν στο Θέατρο Πέτρας και τον απόλαυσαν στον ρόλο του «Προμηθέα Δεσμώτη».

Ο «παπα-Selfie»

Φυσικά, ο «παπα-Selfie», όπως αποκαλούν, χαριτολογώντας, στα γυρίσματα τον Κωστή Σαββιδάκη, δεν τους άφησε χωρίς αναμνηστική φωτογραφία.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο