Πατρίκιος Κωστής – Ο «κακός» του «Παρά Πέντε» άφησε πίσω του την υποκριτική και διδάσκει σε σχολείο (video)

«Πήγα σε κάποιες παραστάσεις το καλοκαίρι και ζήλευα»

Ο ψηλός «κακός» της σειράς «Παρά πέντε» ο κατά κόσμον Πατρίκιος Κωστής άφησε πίσω του την υποκριτική και πλέον διδάσκει σε σχολείο.

«Όταν τελείωσα το σχολείο ήθελα να κάνω τρία πράγματα. Πιλότος, ηθοποιός και δάσκαλος. Δούλευα ως ηθοποιός δέκα χρόνια, και αποφάσισα να πάω σε δημόσιο ΙΕΚ ως βοηθός νηπιαγωγού. Το τελείωσα, μετά έδωσα κατατακτήριες και πέρασα παιδαγωγικό. Φέτος θα διδάσκω στην Α’ δημοτικού. Σε αυτή την τάξη είσαι μπαμπάς. Όταν τα παιδιά πέρυσι κατάλαβαν ότι τελειώνει η χρονιά, έρχονταν και μου αγκάλιαζαν το πόδι και μου ζητούσα να τους έχω και την επόμενη χρονιά, και στη Β’ τάξη»

. Όσο για το αν θα εργαζόταν ως ηθοποιός ξανά αν του γινόταν πρόταση είπε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη»: «Τα γυρίσματα μου προέκυψαν και δυστυχώς είπα όχι. Θέατρο θα μπορούσα να κάνω παράλληλα. Πήγα σε κάποιες παραστάσεις το καλοκαίρι και ζήλευα».

Για τη προσωπική του ζωή δεν γνωρίζουμε πολλά και αποκάλυψε πως είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδάκια. «Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, αυτό το λέω για πρώτη φορά. Το ότι η σύζυγός μου είναι δασκάλα δεν έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου να ασχοληθώ με το αντικείμενο αυτό. Γνωριστήκαμε στον ίδιο εργασιακό χώρο και ερωτευτήκαμε».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.