Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Ο Σταμάτης Γονίδης βάπτισε τη κόρη του (video)

Να τη χαίρονται!

Τρισευτυχισμένοι γονείς, οι Σταμάτης Γονίδης και Κατερίνα Κουργιουξίδου βάφτισαν την κόρη τους στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στο Πανόραμα της Βούλας, με πολλούς συναδέλφους του δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή να δίνουν το «παρών» στο μυστήριο για να ευχηθούν τα καλύτερα στη νεοφώτιστη!

Νονοί της μικρούλας που πήρε το ονόματα Μαρία – Ελένη ήταν δύο καλοί φίλοι του ζευγαριού, αλλά και η κόρη του μουσικού Μιχάλη Τζουγανάκη, Μαριλένα. Ανάμεσα, λοιπόν, στους celebrities που βρέθηκαν στο Πανόραμα της Βούλας ήταν η Αντζελα Δημητρίου, η Πέγκυ Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα και την κόρη τους, ο Βαλάντης, ο survivror Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Χρήστος Μενιδιάτης με τη σύζυγό του, ο Χρήστος Χολίδης, ο Νίκος Μακρόπουλος (εμφανίζεται μαζί με τον Γονίδη στο Frangelico) και ο Πέτρος Ιμβριος.

Στο μυστήριο έδωσαν το «παρών» και οι δύο μεγαλύτερες κόρες του Σταμάτη Γονίδη, η Στεφανία και η Ασημίνα, που έχουν μεγάλη αδυναμία στη μικρή τους αδερφή. Οσο για την περήφανη μαμά και σύζυγο του Γονίδη Κατερίνα, έσταζε μέλι για τον άντρα της, λέγοντας πως είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου και ότι η μικρούλα τού μοιάζει πολύ!

https://streamable.com/fheztk

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα