Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ποζάρει αγκαλιά με τους γιους του

Ο «Greek Freak» κρατάει στην αγκαλιά του τους δυο του γιους!

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του διανύει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αφού πριν λίγες ημέρες έγινε για δεύτερη φορά πατέρας.

Η σύζυγος του «Greek Freak», Μαράια, μοιράστηκε το ευχάριστο γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Ο γιος μου είναι ο σκοπός μου. Ξέρω ότι είναι μια κλισέ δήλωση, αλλά είναι η αλήθεια! Το να γίνω μαμά με βοήθησε να συνειδητοποιήσω για όσα είμαι ικανή σωματικά, ψυχικά και συναισθηματικά. Ο γιος μου με δίδαξε περισσότερα για την υπομονή, την επιμονή και το πάθος τους τελευταίους 15 μήνες. Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι άνοιξε τα μάτια μου στις πραγματικές δυνατότητές μου.

Το έκανα μέσα από τα ξενύχτια, την οδοντοφυΐα, τις ταραχές των μικρών παιδιών. Και σε αυτό το σημείο νιώθω ανίκητη. Ω και ξέχασα να αναφέρω ότι το δεύτερο μωρό είναι στο δρόμο και εγώ έχω πάρει ακόμη περισσότερα μαθήματα ζωής! Τα παιδιά μου είναι η μεγαλύτερη ευλογία μου και το μεγαλύτερο μάθημά μου!

Ο λόγος που αποφάσισα να το ανακοινώσω την Ημέρα της Μητέρας είναι πολύ σημαντικός και ιδιαίτερος για μένα! Πέρυσι αγωνιζόμουν, ένιωθα ανεπαρκής και ανίκανη το να είμαι η μαμά στα μικρά μου! Ήταν μια από τις πιο δύσκολες στιγμές που έχω βιώσει ποτέ, αλλά το καθημερινό ξύπνημα με τον Λίαμ με έκανε να ξεπεράσω!

Δούλεψα με τον εαυτό μου και υποσχέθηκα ότι θα γίνω καλύτερη για μένα και την οικογένειά μου! Πριν από ένα χρόνο ήταν μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου και σήμερα γιορτάζω την ΑΝΑΠΤΥΞΗ!

Εκπληρώνω τα όνειρά μου και μεγαλώνω τα μωρά μου! Τον Λίαμ και το δεύτερο μωρό, σας ευχαριστώ που μου δώσατε σκοπό!», έγραψε χαρακτηριστικά για τον ερχομό του παιδιού τους.

Η όμορφη σύζυγος του MVP της περσινής σεζόν του NBA, έφερε στον κόσμο και το δεύτερο μωρό τους 17 μήνες μετά την γέννηση του πρώτου τους γιου.

Ο ευτυχισμένος πατέρας το βράδυ της Τρίτης, ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram, μία τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τα δύο αγοράκια του.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...






Μποζουκια Αθηνα