Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Το ξέσπασμα της Βέφας Αλεξιάδου – «Το κεφάλαιο Μενεγάκη έχει τελειώσει για μένα»

Η «βασίλισσα» της κουζίνας μιλά στην «Espresso» - «Είναι δυνατόν να είμαι κριτής σε reality τύπου “MasterChef” και να κοροϊδεύω τους διαγωνιζόμενους;»

Μπορεί η νέα τηλεοπτική σεζόν να είναι φορτωμένη με κάθε είδους προγράμματα και κυρίως reality μαγειρικής, ωστόσο ένα από τα πρόσωπα που έχουν σφραγίσει με την παρουσία τους τη μικρή οθόνη είναι η Βέφα Αλεξιάδου.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πλέον, η πολυβραβευμένη μαγείρισσα μιλάει στην «Espresso» τόσο για τις πολυάριθμες εκπομπές κουζίνας που έχουν κατακλύσει φέτος την ελληνική τηλεόραση όσο και για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega, με τη «βασίλισσα» της μαγειρικής να απασφαλίζει και να λέει: «Τo κεφάλαιο Ελένη έχει τελειώσει για μένα»!

Τη συναντήσαμε λίγες μέρες πριν από την έκδοση της αυτοβιογραφίας της -θα ονομάζεται «Ησουν πάντα εκεί», μια και αναφέρεται στον Θεό– και η ίδια θέλησε να μιλήσει για όλα.

«Πραγματικά χαίρομαι που έκανα τη μαγειρική μόδα σε όλη την Ελλάδα. Είμαι πρωτεργάτης σε αυτό το είδος» λέει χαμογελώντας όταν της αναφέρουμε τα πολλά realities μαγειρικής που φέτος έχουν την τιμητική τους. «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω προλάβει να παρακολουθήσω τίποτα, καθώς ολοκληρώνω την αυτοβιογραφία μου “Ησουν πάντα εκεί”, η οποία θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες. Οπότε, δεν έχω σφαιρική άποψη για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν» λέει με περίσσεια ειλικρίνεια.

Οταν τη ρωτάμε αν της λείπει η τηλεόραση, απαντάει ευθέως: «Δεν μου λείπει, γιατί νομίζω είμαι πλήρης απ’ όλα. Είμαι ευτυχισμένη, διότι άφησα πίσω μου μια μεγάλη τηλεοπτική παρακαταθήκη. Τους έβαλα όλους να μαγειρεύουν. Επεισα την Ελληνίδα νοικοκυρά πως πρέπει να μαγειρεύει σωστά, τι να προσέχει στην κουζίνα και γενικότερα έδωσα συμβουλές σε όλους. Νομίζω πως πιο σημαντικές ήταν οι οδηγίες που έδινα στις Ελληνίδες, παρά οι ίδιες οι συνταγές».

10431185 577623022353516 6026707447579672835 o

Η Βέφα πλέον σπάνια δίνει συνεντεύξεις και σπάνια ανοίγεται. Ωστόσο, αυτή τη φορά είχε όρεξη να μιλήσει. Τη ρωτάμε αν δέχτηκε κάποια τηλεοπτική πρόταση και μας λέει ότι δεν δέχτηκε καμία! Οσο για το αν χωράει στα φετινά τηλεοπτικά προγράμματα; Η ίδια λέει με χιούμορ: «Χωράω και παραχωράω. Ομως δεν έχω καμιά διάθεση να βγω στην τηλεόραση. Το κεφάλαιο τηλεόραση πέρασε από μένα, έκανα αυτό που έκανα, τέλειωσε. Ασχολούμαι με το διαδίκτυο και τα σχόλια του κόσμου μού δίνουν δύναμη»!

Σκληρή δουλειά

Στην ερώτηση αν θα μπορούσε να είναι κριτής σε ένα reality μαγειρικής, η Βέφα Αλεξιάδου αναλύει γιατί δεν θα το έκανε: «Είναι δυνατόν να είμαι κριτής σε ένα reality τύπου “MasterChef” και να κοροϊδεύω τους διαγωνιζομένους ότι είναι master chefs ενώ δεν είναι; Master chef δεν γίνεσαι από την τηλεόραση, αλλά μέσα από τη σκληρή δουλειά σου και από την εμπειρία χρόνων και μόνο. Πρέπει να ανέβεις τα σκαλοπάτια ένα ένα για να γίνεις master chef»!

ΜΕ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Ωστόσο, κάθετα αρνητική είναι ακόμα και με την ιδέα να συνεργαστεί με την πάλαι ποτέ συνεργάτιδά της Ελένη Μενεγάκη, με την οποία διένυσε πάνω από μια δεκαετία στον ΑΝΤ1. «Με την Ελένη δεν έχω καμιά σχέση πια. Το κεφάλαιο Ελένη έχει τελειώσει για μένα. Δεν έχω καμιά διάθεση να συνεργαστώ με την Ελένη ξανά, όπως και δεν έχω διάθεση γενικά για την τηλεόραση» αναφέρει χαρακτηριστικά στην «Espresso»!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....