Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Σοκάρει η εικόνα του τάφου του Ανδρέα Βγενόπουλου

Ο... επιτάφιος του «Mr MIG»

Μόνο ως προσβολή της μνήμης του πάλαι ποτέ ισχυρού επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου μπορεί να χαρακτηριστεί η κατάντια του τάφου του στο νεκροταφείο της Κηφισιάς. Πέντε χρόνια μετά τον θάνατο του Μr MIG, μνήμα δεν έχει κατασκευαστεί και πάνω στο χώμα του τάφου στη γωνιά του κοιμητηρίου είναι πεταμένα μόνο μια μαρμάρινη πλάκα με το όνομά του και ένας σταυρός!

Πάνω στη μαρμάρινη πλάκα βρίσκεται ένα καντήλι και δίπλα στον σταυρό μια γλάστρα με… πλαστικά λουλούδια! Σε ελάχιστη απόσταση, κοντά στον τοίχο του νεκροταφείου, υπάρχουν άλλοι σταυροί και πλάκες με ονόματα άλλων νεκρών. Η απόσταση μεταξύ των τάφων είναι πολύ μικρή και είναι αδύνατο να σταθεί κάποιος ανάμεσά τους.

Τίποτα δεν θυμίζει πως σε αυτή τη γωνιά του νεκροταφείου Κηφισιάς έχει ταφεί ένας από τους πιο ισχυρούς επιχειρηματίες των τελευταίων ετών, που είχε καταφέρει να εντάξει κάτω από το επενδυτικό όχημα της Marfin Investment Group (MIG) μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις, από την Ολυμπιακή, την Blue Star και το «Υγεία», μέχρι τη Δέλτα και αλυσίδες τροφίμων.

Με λιμουζίνα

Ο τάφος του Ανδρέα Βγενόπουλου δεν θυμίζει σε τίποτα την εξόδιο ακολουθία που είχε τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο στις 7 Νοεμβρίου 2016 στον Ιερό Ναό Αγίας Μαύρας στη Νέα Ερυθραία, δύο ημέρες αφότου πέθανε αιφνιδίως από καρδιακή ανακοπή. Τότε η σορός του είχε μεταφερθεί με μια υπερπολυτελή λιμουζίνα στην τελευταία του κατοικία, στο νεκροταφείο της Κηφισιάς.

Πέντε χρόνια μετά, ο τάφος του έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του! Αξίζει να σημειωθεί πως τα παιδιά του Ανδρέα Βγενόπουλου, Φίλιππος και Μελίνα, είναι στα δικαστήρια με την τελευταία του σύζυγο Αρετή Σουβατζόγλου για την περιουσία που άφησε πίσω του. Σύμφωνα με την Α. Σουβατζόγλου, η οποία μένει τα τελευταία χρόνια στο Λονδίνο μαζί με την κόρη της από τον πρώτο της γάμο, ο Ανδρέας Βγενόπουλος πέθανε φτωχός.

Βέβαια, λίγους μήνες μετά τον θάνατό του είχαν δει το φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ για το πώς η ναυτιλιακή εταιρία του Βγενόπουλου κατέληξε στην ίδια και ακολούθως πουλήθηκαν πλοία αξίας εκατομμυρίων ευρώ. Το αποτέλεσμα ήταν τα παιδιά να μείνουν «στον αέρα» και να διεκδικούν δικαστικά την περιουσία του πατέρα τους.

Μάλιστα, ο Φίλιππος Βγενόπουλος φαίνεται πως πέρασε δύσκολες οικονομικές στιγμές, αφού ένα καλοκαίρι βρέθηκε να απασχολείται σε μαγαζί που πουλάει λουκουμάδες στη Μύκονο!

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα