Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Η «Espresso» τσάκωσε το μοντέλο Βάσω Βιλέγκας και τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη στη Γλυφάδα

Φλογερά φιλιά και ζουμερά μπέργκερ! Αυτά είναι τα… στοιχεία για τον νέο έρωτα που… ξετρύπωσε η «Espresso» το βράδυ του Σαββάτου στη Γλυφάδα.

Πρόκειται για ένα ειδύλλιο που συνδυάζει «MasterChef» και «Next Top Model», αφού οι πρωταγωνιστές του έχουν πάρει μέρος με επιτυχία στα δύο προαναφερθέντα reality προγράμματα στο μακρινό παρελθόν, κατά την πρώτη περίοδο της μετάδοσής τους στην ελληνική τηλεόραση.

Και μπορεί τα μοντέλα να μην κάνουν υπερβολές στη διατροφή τους προκειμένου να διατηρούνται σε άψογη φόρμα και ν’ αγγίζουν την τελειότητα στα fashion shows και στις φωτογραφίσεις, ωστόσο ο έρωτας περνάει από το στομάχι και στη δική τους περίπτωση. Οταν μάλιστα ο σεφ είναι και κούκλος, τότε ακόμη και τα μοντέλα υποκύπτουν στον… πειρασμό.

116795872 614094299501511 687604238268242437 n

Για να μη σας κρατάμε άλλο σε αγωνία, στο καινούργιο ειδύλλιο που έχει αρχίσει ν’ ανθεί στην εγχώρια showbiz πρωταγωνιστές είναι η Βάσω Βιλέγκας και ο Γιάννης Αποστολάκης. Ανθρωπος της «Espresso» τους εντόπισε μαζί λίγο μετά τις 11 το περασμένο σαββατόβραδο σε μπεργκεράδικο στη Γλυφάδα. Στην παρέα τους ήταν ακόμη δύο άτομα και όλοι μαζί απολάμβαναν το φαγητό τους. Κάποια στιγμή, μετά τα μεσάνυχτα, οι κινήσεις της Βάσως και του Γιάννη έγιναν πιο διαχυτικές, φτάνοντας μέχρι και σε φλογερά φιλιά στα χείλη. Τι καλύτερο έπειτα από ένα ζουμερό μπέργκερ;

211348718 100717578944066 2530414293021892410 n

Η εξωτική Βάσω Βιλέγκας, που έλκει τη μισή καταγωγή της από τη Βενεζουέλα, έγινε γνωστή στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο πρώτο «Next Top Model», που είχε παιχτεί στον ΑΝΤ1 τη σεζόν 2009-2010. Εκτοτε έχει διαγράψει μια ικανοποιητική πορεία στον χώρο του μόντελινγκ, ενώ διαθέτει έναν από τους πιο «hot» λογαριασμούς στο Instagram. Η ίδια απασχόλησε πρόσφατα την επικαιρότητα, καθώς κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης της φίλης της Αφροδίτης Μπάρμπα στην υπόθεση της σύλληψης της τελευταίας για διακίνηση ναρκωτικών.

Στον τελικό

Ο Γιάννης Αποστολάκης, από την άλλη μεριά, μας συστήθηκε τηλεοπτικά μέσω του πρώτου «MasterChef», το οποίο βγήκε «στον αέρα» τον Οκτώβριο του 2010. Εκεί συναγωνίστηκε στα ίσια τον Ακη Πετρετζίκη, με τους δύο παίκτες να φτάνουν στον τελικό και τον τελευταίο να κερδίζει τον πολυπόθητο τίτλο. Μετά το reality ο Γιάννης, ο οποίος είναι γιος του πρώην υπουργού Εθνικής Αμυνας Ευάγγελου Αποστολάκη, άρχισε τις εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως το «Joy», το «Join Us» και το «Dot.» διατηρώντας τη δική του στήλη μαγειρικής.

Κάποια στιγμή δοκίμασε τις δυνάμεις του και στο τραγούδι παίρνοντας μέρος στο «J2US» του παλιού Mega με coach την Ελισάβετ Σπανού, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν από τους παρουσιαστές της ταξιδιωτικής εκπομπής «Οι θαλασσόλυκοι». Ο ίδιος άλλωστε είναι θαλασσόλυκος, αφού στα πολύ νεανικά του χρόνια δούλευε τα καλοκαίρια ως καπετάνιος ιστιοπλοϊκών μέχρι 50 πόδια και σε ιστιοπλοϊκά ως μάγειρας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...