Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Αράχοβα: Κακουργηματική δίωξη σε βάρος συγκεκριμένου προσώπου για την κακοποίηση του χάσκι...

Με καθυστέρηση σχεδόν τεσσάρων μηνών από την κακοποίηση του...

Σημεία και τέρατα στην αμαρτωλή Μονής Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι της Λευκωσίας

Σείεται η Εκκλησία της Κύπρου με τον «Ρασπούτιν» ηγούμενο...

Το «ARROYO mini concerts» έρχεται τον Απρίλιο στο θέατρο Arroyo

Το “ARROYO mini concerts” είναι μια νέα διοργάνωση που...

Τα γράμματα της Νταϊάνα στον εραστή της και το «διαζύγιο» Ουίλιαμ –...

Τρόμος πιάνει το παλάτι του Μπάκιγχαμ στην ιδέα ότι...

Μπελούτσι με κόκκινα ρόδα και παγωτό σικάγο – Όλα όσα έγιναν στο Ηρώδειο

Το πριβέ δείπνο, οι καλεσμένοι και η Μαρίνα Αμπράμοβιτς που δεν την πήραν χαμπάρι οι παπαράτσι

Στην πρώτη της εμφάνιση στο Ηρώδειο, στην παράσταση που βασίζεται σε αδημοσίευτα κείμενα και επιστολές της Μαρίας Κάλλας, η καλλονή Ιταλίδα σταρ Μόνικα Μπελούτσι «μάγεψε» και συγκίνησε το αθηναϊκό θεατρόφιλο κοινό, καθώς περισσότεροι από 9.000 θεατές συνολικά την αποθέωσαν στις τρεις εμφανίσεις της.

Από τον Δημήτρη Λυμπερόπουλο

Η παράσταση «Επιστολές και Αναμνήσεις», σε σκηνοθεσία Τομ Βολφ, άρχισε με μία ουβερτούρα από την Καμεράτα υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Πέτρου, αλλά η Μόνικα καθήλωσε το κοινό με την αισθαντική ανάγνωση των αδημοσίευτων κειμένων και επιστολών της Ελληνίδας ντίβας της όπερας.

1D8A4589

Η σκηνή του αρχαίου θεάτρου γέμισε με κόκκινα τριαντάφυλλα, όπως και η σουίτα όπου φιλοξενείται η Ιταλίδα ντίβα στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» – ένδειξη πάθους και εκρηκτικού ταμπεραμέντου, που εκφράζουν τη Μόνικα, η οποία λατρεύει τη χώρα μας και τα καλοκαίρια επισκέπτεται την Πάρο. Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους που τη χειροκρότησαν στην πρώτη της εμφάνιση ήταν ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με τη σύζυγό του Σία Κοσιώνη και τον δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου.

Εκεί η Νατάσα Παζαΐτη με την Ντόρα Βυζοβίτη, ο Λάκης Λαζόπουλος, η Άννα Βίσση, ο Βασίλης και η Ρόη Αποστολοπούλου, καθώς το Ιατρικό Κέντρο ήταν εκ των μεγάλων χορηγών των παραστάσεων, με την Αποστολοπούλου να μονοπωλεί τα φλας με τη χολιγουντιανού τύπου εμφάνισή της με μαύρο φόρεμα Dolce & Gabbana. Επίσης ανάμεσα στους θεατές ήταν η Εριέττα Κούρκουλου με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη, αλλά και η παγκοσμίου φήμης εικαστικός Μαρίνα Αμπράμοβιτς, την οποία, αξίζει να αναφερθεί, δεν αναγνώρισε ουδείς! Ούτε οι ξένοι δημοσιογράφοι ούτε και οι Ελληνες παπαράτσι. Αυτός που έγινε όμως η «σκιά» της ήταν ο αγαπημένος φίλος της Χρύσανθος Πανάς (πριν από 10 χρόνια είχε φιλοξενήσει διάλεξή της στην ιδιωτική Λέσχη Salon de Bricolage) που τη συνόδευσε και στα καμαρίνια για να συγχαρούν την Μπελούτσι! Τι έγινε όμως στο παρασκήνιο της παραμονής της χολιγουντιανής σταρ στη χώρα μας;

6400 BELLUCCI PANAS 21092021

Η «Espresso» έχει αποκλειστικό ρεπορτάζ και σας το σερβίρει! Αμέσως μετά τη μεγάλη επιτυχία της πρώτης παράστασης, της 21ης Σεπτεμβρίου, η Ιταλίδα σταρ βρέθηκε και πάλι στο αγαπημένο της εστιατόριο στην Αθήνα, στο Athenee της Βουκουρεστίου, εκεί όπου την πρώτη ημέρα της άφιξής της στην Ελλάδα έδωσε και την επίσημη συνέντευξη Τύπου. Στο δείπνο προς τιμήν της έδωσαν το «παρών» ο διεθνούς φήμης μάνατζέρ της Olivier Gluzman, o ιδιοκτήτης του Athenee Χρύσανθος Πανάς, η Αννα Βίσση, η κυρία της ναυτιλίας Μελίνα Τραυλού, o Γιώργος Λυκιαρδόπουλος της εταιρίας Λυκόφως με τη σύντροφό του Στέλλα Καρμίρη, η κολλητή της φίλη Rossella Tarabini, η οποία είναι κόρη της διάσημης Ιταλίδας σχεδιάστριας Anna Molinari, και λίγοι ακόμα εκλεκτοί καλεσμένοι. Η ατμόσφαιρα ήταν άκρως φιλική, με την παρέα να ανταλλάσσει απόψεις για την υπέροχη παράσταση αλλά και με μία διεθνή αύρα και απλότητα που μόνο σταρ αυτού του βεληνεκούς μπορούν να εκπέμπουν.

6421 BELLUCCI LAZOPOYLOS 21092021

Το μενού περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, ψαρικά και σαλάτες με άρωμα, φυσικά, ελληνικής κουζίνας. Όσο για το αγαπημένο πιάτο της Μπελούτσι στο Athenee; Αυτό ήταν το λαβράκι με ριζότο! Εκείνο όμως που τη ξετρέλανε ήταν το παγωτό σικάγο! Να σημειωθεί ότι την τελευταία ημέρα των εμφανίσεών της θα δοθεί επίσημο κοκτέιλ -με αυστηρό guest list- προς τιμήν της στο Μουσείο της Ακρόπoλης, αλλά, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, γίνεται χαμός με τις προσκλήσεις, καθώς πολλές κοσμικές κυρίες επιθυμούν να είναι καλεσμένες για να τη γνωρίσουν από κοντά.

1D8A4668

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...