Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Δημήτρης Λάλος – Ο «Μαθιός» της σειράς «Σασμός» ποζάρει με τη γυναίκα του (φωτο)

Ωραίο ζευγάρι

Ο «Μαθιός» της σειράς «Σασμός» μπορεί να έχει επιλέξει την εργένικη ζωή ωστόσο ο κατά κόσμον Δημήτρης Λάλος είναι παντρεμένος και πολύ ευτυχισμένος.

Διαβάστε επίσης: Χατζησταματίου για «Σασμό» – «Ο δολοφόνος είναι οικείο πρόσωπο του Μανώλη» (video)

Η σύζυγός του είναι η γνωστή ηθοποιός, Έλενα Μαυρίδου και έχουν αποκτήσει μια κορούλα που είναι τεσσάρων χρονών. Το ζευγάρι ήταν καλεσμένο σε γάμο και εμφανίστηκε ιδιαίτερα κομψή. Πόζαρε αγκαλιά στον φωτογραφικό φακό δίπλα στη πισίνα που έγινε η γαμήλια δεξίωση και στη συνέχεια η ηθοποιός δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο instagram.

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Λάλος – «Επιλέγω τους ρόλους που είναι διπολικοί» 

«Νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να εμπλακώ νωρίτερα με την τηλεόραση. Τώρα ήταν η στιγμή. Αν κινδυνεύω να καώ; Δεν νιώθω πως ό,τι έχω αποκτήσει μέχρι τώρα μου έχει χαριστεί, τίποτα όμως. Ό,τι έχω πάρει ως τώρα το έχω πάρει με κόπο, με το σπαθί, με την ικανότητά μου, το ταλέντο μου, το μυαλό μου, είναι δικό μου. Το θέατρο που έχω τώρα δεν μου το έδωσε κανένας, ούτε λεφτά είχε ο μπαμπάς μου, ούτε κατουρημένες ποδιές φίλησα, ούτε γνωστό είχα στην κυβέρνηση ούτε λεφτά από το κράτος έχω πάρει –ούτε δραχμή. Όλα είναι με τα χέρια μου.

Διαβάστε επίσης: «Σασμός» spoiler – Η Στέλλα είναι έγκυος και τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ ανακαλύπτει η γιαγιά της

Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς τίποτα να μου πάρει. Δεν είμαι διάττων αστέρας. Τι να πάθω; Να πάρω πολλά λεφτά; Να πάρω πολλή φήμη; Όσο για το σταριλίκι, νομίζω πως αυτό θα το πάθαινα στην αρχή, αν αμέσως έμπαινα στην τηλεόραση. Εγώ την πρώτη μου συνέντευξη την έδωσα 28 χρόνων, μετά από δέκα χρόνια δουλειάς -ήταν στο “Ποντίκι”. Οπότε, θέλω να πιστεύω ότι τώρα στα 42 μου δεν θα πάρουν τα μυαλά μου αέρα. Έχω πολλές δουλειές να κάνω», δήλωσε στο Bovary.gr.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα